NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Selasa, Oktober 15, 2013

Home » Eidul adha @ hari raya haji 2013

Eidul adha @ hari raya haji 2013




 


Salam aidil adha buat semua. 
Buat yang mjalani ibadah korban.. 
Selamat berkorban, semoga diterima Allah..

Sudah 2 tahun, kami menyambut aidil adha di rumah sini jer..
Tak balik ke Ulu Kinta tahun ni..
Pagi2 anak2 sudah mengikut ayahnya ke masjid kg sebelah..
Tahun ini en suami membantu kerja2 melapah daging korban..

Sya tak ikut, di rumah jer..
Jap lagi nak ke rumah makbonda..
Pertama kali raya haji tanpa ayahnde...



Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
2 Comments
Comments

2 comments

16 Okt 2013 2:30:00 PTG

Salam Aidiladha

18 Okt 2013 12:55:00 PTG

Salam Aidiladha..lum lmbt lg kan

Catat Ulasan