NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Khamis, Ogos 20, 2009

Home » » Marhaban ya Ramadhan

Marhaban ya Ramadhan





Buat semua sahabat dan kenalan blog, Selamat menyambut Ramadhan almubarak yang penuh keistimewaan dan keberkatan.







Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
2 Comments
Comments

2 comments

21 Ogo 2009, 12:20:00 PG

Salam Kak Yong,

Dah lama teman tak menjengah kesini, mana taknya... selang sebulan baru update... ha..ha..ha... sibuk bebeno gamaknya yea...

Apa pun Salam Ramadhan buat Kak Yong sekeluarga, semoga ibadah kita dalam bulan yang mulia ini di berkati ALLAH SWT.

Wassalam.

22 Ogo 2009, 12:19:00 PTG

salam ISA,

hehehee.. blog ni memang dah bersawang2...
sibuk di blog satu lagi.. http://kakyong72.blogspot.com/
sampai xde idea nak update blog nih...

apa2 pun sama2 lah kita meraih pahala & pelajaran di bulan mulia ini..

Catat Ulasan