NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Selasa, September 01, 2009

Home » » Duit Raya - MySuperKids Special AidilFitri Giveaway

Duit Raya - MySuperKids Special AidilFitri Giveaway

mysuperkids giveaway


Sertai sekarang untuk voucher minyak PERCUMA!


weblog popular 1Malaysia



jom2 sertai nya....







Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
5 Comments
Comments

5 comments

2 Sep 2009 8:17:00 PG

salam kak yong pekaba? kak yong dpt tak email naz invite gi blog? klu tk dpt bg email k.yong yg aktif ya.naz private blog. ;) lama tk dgr cite kak yong.raya nnti dgt la rumah.

2 Sep 2009 12:11:00 PTG

Dapatkan tips2 utk dapat duit raya..bukan semudah klik shj..yang penting kena ada usaha..maybe ini klik sini boleh bagi idea.

3 Sep 2009 10:09:00 PTG

Salam Kak Yong.

Selamat berpuasa dan tak lama insya Allah kalau dipanjakan umur kita sama-sama sambut Aidilfitri.

Tapi nampaknya uncle tidak akan beraya di Manjoi sebab sudah tidak ada pun orang tua di sana. Anak-anak pun memberontak nak beraya di KB.

7 Sep 2009 9:32:00 PTG

salam adik nazliah,
ade terima email tu.. sorry.. nanti kakyong aktifkan..

qamar,
terima kasih.

uncle mountdweller,
Salam Ramadhan uncle.. takper lah, beraya di mana2 pun asal anak2 hepi & kita pun boleh ziarah keluarga & sanak saudara.

25 Sep 2009 1:43:00 PG

Salam Aidilfitri maaf zahir batin

Catat Ulasan