NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Rabu, Oktober 03, 2012

Home » , , » WW : Di mana si kucing hitam.

WW : Di mana si kucing hitam.



Salam bahagia.





ada jumpa tak si anak kucing dalam gambar ni..



nota kasih sayang :
saya rindu dengan blog ni.. selama mana saya tak update, bermakna selama itu lah saya tak buka dashboard blogger dan juga blog ini..
bukan apa, dek kerana ke'beku'an idea saya menulis.. jadi saya terus jadi BEKU.. hinggalah ade kawan2 bertanya.. kenapa dah lama tak update tentang anak-anak.. :)
banyak yang ingin dikongsikan.. tapi acap-kali terjadi.. "idea menulis bagai tersangkut-sangkut... "


jemput singgah ke Kakyong's Shoppe


Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
1 Comments
Comments

1 comment

3 Okt 2012, 4:45:00 PTG

Jangan cakar muka udah ler kakyong..
samalah kita..
apalagi bila kesihatan begini..
berhabuk ler blog tu..

Catat Ulasan