NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Khamis, April 18, 2013

Home » , » Pemenang gyro bowl dan hadiah misteri

Pemenang gyro bowl dan hadiah misteri



Salam bahagia,

Maaf sebab setahun lebih saya perap giveaway ini... sampaikan ada kawan blogger yang dulu belum pregnant, tapi sekarang dah bersalin pun..


saya guna random.or jer.. tetapi saya RUN random sehingga 3 kali.. dan sekali RUN saya ambil 10 nombor.. jadi dari 30 nombor, saya pilih nombor yang banyak sekali 'timbul'..


Nombor bagi setiap peserta boleh rujuk di entry INI.


Jadi yang berjaya @ bertuah itu adalah :

no. 7 
hadiahnya gyro bowl

no.12
hadiah misteri


Tahniah yer..

sila hubungi kakyong di email kakyongshoppe@gmail.com atau PM terus ke FB Kakyong Habibah Yahya.

tiada limit masa untuk penebusan hadiah.
lebih cepat adalah lebih baik.


p.s ada 1 lagi contest yang saya belum selesaikan. harapnya saya dapat selesaikan contest itu dulu sebelum berfikir untuk ON yang baru.. ura2 nak berkongsi contest/giveaway dengan Ummi Hanie.. 



jemput singgah ke Kakyong's shoppe



  • menjual aneka tepung segera - tepung magik, cheezy sauce dan tepung kek segera
  • menjual produk kesihatan - habbatus sauda dan Qaseh Gold



Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
2 Comments
Comments

2 comments

19 Apr 2013 12:35:00 PG

salam,

aktif blogging semula kkyong? contest pun ada... syiok tgk brg2 dagangan dlm lemari tu ;)

19 Apr 2013 4:37:00 PTG

@Ummi Hanie Fadzil

ni giveaway lama.. :)

Insya Allah.. sedang senam2 jari supaya senada dgn idea yg dlm kepala.. hehehhe..

Catat Ulasan