NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Isnin, Mei 12, 2014

Home » , , , » Rindu sama kamu , blog Keluarga Ibu 3A

Rindu sama kamu , blog Keluarga Ibu 3A



Salam rindu salam qaseh..

masih ada rupanya pelawat blog kecil ni..

sangat lama tidak menulis..

terlalu sibuk dengan urusan bisnes..

ada kala terdetik mahu menulis dan berkongsi aktiviti terkini..

namun masa itu amat terbatas,..

sajer menjengah ke laman Nuffnang..

hmm.. tidak hampa, masih ada iklan yang memberi income...




Insya Allah, kakyong akan kembali menulis..

cuma rentak menulis mungkin berbeza dari dulu..

semoga dapat berkongsi perkara yang baik2 dan dimanafaat kan..


Kita adalah apa yang kita fikirkan

Fikir yang baik2, sangka yang baik2.
Hasilnya pasti yang baik2..

Terus membuat kebaikan, semoga terus digandakan kebaikan dan manafaat utk kita dan semua nya..

salam rindu..



Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
3 Comments
Comments

3 comments

18 Mei 2014, 8:49:00 PTG

selamat kembali berblogging kakyong... bz sgguh mummy bkerjaya dr umah ni.. hehe.. moga suskes selalu

20 Mei 2014, 6:30:00 PTG

Selamat berjaya kak dgn bisnes :-)
Blogging jgn la dilupa. Kisah anak2 direkodkan utk bacaan di kala boring :-)

3 Jun 2014, 11:30:00 PG

Assalamualaikum.....buah salak ade lg x ?

Catat Ulasan