NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Isnin, Ogos 04, 2014

Home » , , » EIDUL FITRI 1435H

EIDUL FITRI 1435H


Salam Qaseh buat semua..




Salam Eidul Fitri buat semua..

tahun ini kononnya nak dapatkan baju raya sedondon..
tapi persediaan di saat akhir
maka jadi lah tema raya berwarna-warni..

ini lah 1st pic raya kami sekeluarga..
ini pun ade je 'penambahan' ahli keluarga.. heheh

Alhamdulillah, tahun 2014 adalah tahun yang membahagiakan.
rezeki semakin bertambah-tambah.
kerja2 bisnes @ WAHM kakyong juga semakin mdapat sambutan.

Alhamdulillah, syukur di atas kepercayaan kawan2 dan pelanggan2.


buat rakan2 blog yang beraya dengan meriah,
usah dilupa saudara2 kita di GAZA dan Palestin.

Kami masih mbuat kutipan bagi tabungan Gaza.
setiap belian bagi setiap unit produk, 
kita akan sumbangkan rm1 ke TabungGaza.
dan kami juga mengalukan sumbangan seikhlas hati dari pelanggan.









Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
2 Comments
Comments

2 comments

4 Ogo 2014, 3:07:00 PTG

Salam aidilfitri buat kak yong sekeluarga :D

5 Ogo 2014, 9:01:00 PTG

Salam Aidilfitri

Catat Ulasan