NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Selasa, Mei 29, 2012

Home » , , » Kami Diserang virus mata..

Kami Diserang virus mata..



Salam bahagia,


Saya sekarang ni masih lagi dalam mode sakit mata... pandangan masih kabur-kabur.. masih perlu dicuci mata dengan kerap.. or else memang kelabu asap jer lah...




Si, Anis.. orang pertama yang membawa virus ke rumah... ini gambar Anis selepas 1 minggu sakit mata..




Di Klinik 1 Malaysia.. saat ini Anis sudah 10 hari sakit mata.. sudah hampir sihat.. tapi ibu & abang Fikri pulak yang kena 'serang'..






Abang Fikri hanya alami merah mata ajer.. ada sedikit bengkak.. selepas 10 hari, sudah beransur baik... tiada masalah bengkak yang serius pada abang Fikri..




Ini keadaan mata saya setelah 1 minggu (hari jumaat lepas).. masih sakit sangat saat itu.. cuma saya cuba untuk tolerate dengan cahaya.. 2 hari sebelum gambar ini diambil, saya langsung tak boleh kena cahaya.. sangat pedih.. 2 hari saya demam.. terbaring jer di katil... 

Jadi sepanjang tempoh tu saya langsung tak ON lappy.. ade la sesekala saya check FB via henfon...


##saya sekarang ni sudah upgrade ke Super Streamyx.. pakej BB deals 1Mbps. (saya kongsi dengan jiran.. hehhe.. sama-sama berjimat).. jadi sekarang ni boleh lah Wi-fi dari henfon.. ##



p/s
masa saya terlantar 2 hari x bangun.. agak2 sapa lah yer yang paling rajin merawat ibu,..?. ;)



salam kasih sayang..










Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
7 Comments
Comments

7 comments

29 Mei 2012 2:27:00 PTG

semoga cpt sembuh kak yong. take care

29 Mei 2012 4:13:00 PTG

berjangkit2 saket mata ye kkyong...

skrg dah ok ke?

wah bestlah lepas ni takyah on lappy sgt ;)

29 Mei 2012 4:30:00 PTG

teruk juga kena kali ni kan...
smg cepat2 la baik...

adakah aliya yg rajin itu??

29 Mei 2012 7:22:00 PTG

Lama juga ya. Semoga cepat sembuh

30 Mei 2012 8:37:00 PG

moga cepat sembuh kakyong

31 Mei 2012 8:31:00 PTG

semoga cepat sembuh semuanya....


Jaket untuk Buku?

7 Jun 2012 3:31:00 PG

Mestilah ank yg bongsu kan??? hehe

Catat Ulasan