NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Jumaat, Mei 11, 2012

Home » Rindu dengan blog

Rindu dengan blog

Salam bahagia,

saya rindu blog... Tapi mood menulis dah makin mjauh, rindu dengn semua kawan blog. Huhuhh, ade ke yang rindu saya ni..


----------
Sent from my Nokia phone

Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
14 Comments
Comments

14 comments

11 Mei 2012 9:18:00 PG

rindu kak yong jugak

11 Mei 2012 9:30:00 PG

sibuk ngan biz ye skrg ni kak yong :)

11 Mei 2012 5:59:00 PTG

Salam Kak Yong,
tertanya jugak...ni mesti sibuk dgn persekolahan anak2.

11 Mei 2012 6:37:00 PTG

K yong mesti tgh bz tahap gaban ni ;)

11 Mei 2012 10:34:00 PTG

saya rindu nak baca post kak yong...

12 Mei 2012 1:35:00 PG

Rindu nk baca cerita2 k.yong dan ank2...hihi

14 Mei 2012 9:57:00 PG

itu la...tgk Kakyong dah lama x update blog...tertunggu2 gak pe citer baru Kakyong..

16 Mei 2012 2:45:00 PTG

rindu kat kak yong gak..

18 Mei 2012 4:12:00 PTG

wah... blogging dr phone.. hanie pun xpenah buatt...

rindu gak bace2 bw2 sini tp kite slalu jumpe/dating kat FB kan ? ;)

19 Mei 2012 8:06:00 PTG

@yatie chomeyl kakyong pun dah lama tak baca pkembangan tie... sesekala jer ternampak gambar2 kat FB.. :)

19 Mei 2012 8:07:00 PTG

@syiela awal2 ber biz ni menuntut masa utk belajar ilmu2 berniaga nih, selain melayan order & karenah customer.... tu yg tak cekap dah nak berblog..

19 Mei 2012 8:08:00 PTG

@MOH KEMBARA persekolahan anak2 ok jer kak... tgh belajor meniaga.. tu la, lambat pick up.. tu yg ulangkaji tak habis..

19 Mei 2012 8:09:00 PTG

@Mama Adam x de la bz tahap gaban.. masa tahap cool lagi.. cuma sbb slow tu yg amik masa utk cekap memacam perkara.. terpaksa tinggalkan blog seketika..

19 Mei 2012 8:15:00 PTG

@nur apa khabar nur di UK yer.. sejak Nur ke sana.. tak sempat lagi nak baca citer nur.

Catat Ulasan