NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Rabu, April 18, 2012

Home » , , » warming UP.. jom teka

warming UP.. jom teka



Salam bahagia kawan-kawan...


Lama bebenor blog ini tidak berupdate.. macam-macam di dalam kepala, tapi tiap kali menjelang malam & ada masa mengadap blog... seringkali kejadian BLANK @ idea membeku -- terjadi.. 


saya ada beberapa hutang yang belum diselesaikan :

1. Penilaian untuk bahagian contest Ibu Sihat Anak Riang - masih belum disempurnakan

2. Hadiah untuk pemenang giveaway Ibu Sihat Anak Riang juga belum sempat diposkan lagi... maaf yer.. menang plan nak follow up saban minggu sebab ada pemenang yang belum beri alamat. 



Dan untuk 'memanaskan' blog yang sudah lama sepi dan semakin mendingin ni... meh teka apa kah nama buah dalam gambar nih.









klu : saiznya tak sampai 1 cm pun.. 



salam kasih sayang,



Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
15 Comments
Comments

15 comments

18 Apr 2012 6:50:00 PTG

bab tumbuhan sy mmg fail.nak teka tp malu sbb jauh terasar.belimbing buluh.haha..

18 Apr 2012 8:24:00 PTG

adoii..mcam pernah kulihat buah ni tp di mana yaaa....

18 Apr 2012 8:25:00 PTG

buah belimbing besi kot...lariikkkk....malu weyy kalau salah..

18 Apr 2012 9:44:00 PTG

apa erk???
belimbing tanah ke...ahaks

18 Apr 2012 10:27:00 PTG

belimbing Buluh rasanya

19 Apr 2012 12:25:00 PG

selalu jgk nmpak buah nie dlu2..

19 Apr 2012 12:26:00 PG

belimbing buluh..dah ingat..dlu mak selalu msk..

19 Apr 2012 12:26:00 PG

nama lain dia belimbing asam..hehe..

19 Apr 2012 10:07:00 PG

fail jugak mcm kutu... haha...

19 Apr 2012 2:00:00 PTG

ini.. ini.. ini... er.. tak tahu :p

19 Apr 2012 2:34:00 PTG

er er er.... x tau la...

19 Apr 2012 4:03:00 PTG

Tak tahu la kak yong

20 Apr 2012 11:19:00 PG

belimbing buluh ke....tapi takde le sekecik 1cm belimbing buluh tu...ke errr buah letup yg selalu main waktu kekecik dulu ek

21 Apr 2012 9:35:00 PTG

jawapan ada di n3 terbaru..

http://ibualiya.blogspot.com/2012/04/kerja-kupas-kentang-sudah-di-sub-con.html

nama yg berjaya tu.. nanti emailkan alamat yer.. ;)

21 Apr 2012 9:36:00 PTG

terima kasih juga utk semua yg telah meneka... nanti kakyong balas jengah blog uols yer...

lama benor rasa tak update blog ni..

Catat Ulasan