NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Rabu, April 04, 2012

Home » , , » WW : Saya seekor tilapia merah

WW : Saya seekor tilapia merah



Salam bahagia..


lama nya tak update blog.. macam-macam nak tulis.. tapi manjang je tak sempat...

ni n3 yg nak buat/taip malam hari ahad.. sudah nya malam hari selasa baru dapat buat..




di waktu pagi.. masih lagi berenang-renang... di dalam baldi yang sempit





malam -- terdampar di sinki dapur...



siap di bolen kan..




hasil seterusnya...

tunggu n3 yang akan datang..





Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
10 Comments
Comments

10 comments

4 Apr 2012 11:48:00 PG

Alaaaa...sambung plak. My fav ikan ni kak.

4 Apr 2012 2:12:00 PTG

kami pun suka tilapia merah kakyong...

4 Apr 2012 2:27:00 PTG

alamak kena tggu,siap ada smbungan lg.hehe..

4 Apr 2012 8:14:00 PTG

heheh...kena tunggu entry seterusnya lah ni :) apa agaknya k.yong nak masak dgn ikan ni eh...?

4 Apr 2012 11:36:00 PTG

ala.. ikan yg comel itu menjadi hidangan...

5 Apr 2012 1:09:00 PG

baru nk tgk ape sudahnya..sambung la plk.

5 Apr 2012 4:24:00 PG

Ape maksud bolen tu???

5 Apr 2012 9:31:00 PG

Insya allah... hari ni kakyong akan update hasil dari ikan tilapia merah nih...

ni pun dah bbrp hari hrp suami dpt pancing ikan tilapia lagi...

5 Apr 2012 1:03:00 PTG

itu la nasib seekor ikan yang sedap!!!

19 Apr 2012 10:23:00 PG

tilapia/talapia merah mmg terbaik lah kkyong... tp talapia hitam kat malim nawor sedap jugak tau ;)

Catat Ulasan