NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Isnin, Julai 02, 2012

Home » , , » Aliya memang takut dengan maskot

Aliya memang takut dengan maskot



Salam bahagia,,

lama nya tak update.. banyak benor hutang dengan blog.. tapi tak daya nak cari masa untuk mengadap lappy lebih dari masa yang dijadualkan.. nak berblog dari henfon pun, kadang ingat.. tapi selalunya bila dah buka email (dlm henfon), idea pulak jadi beku.. 




Gambar ni snap masa pergi ke Mydin Mall di Meru Raya, Ipoh. Aliya memang takut sangat dengan maskot2 ni. dulu ade nampak badut (di Tesco), dia menjerit bagai kena histeria ajak balik.. terus tak jadi ibu2 nak shopping lama-lama.. 

Alhamdulillah, yang kali ni dia takde lah melalak ajak balik.. cuma Aliya melalak minta dilepaskan jer.. dia heran bila tengok budak2 lain siap peluk2 lagi si Chipmunk Maskot Marry Brown ni..

Maskot ni sedang jalan2 sekeliling kawasan dalam Mydin Mall tu.. sambil 'menangkap' budak2 untuk diusik.. kiranya kes Aliya ni, dia lari2 terus si chipmunk ni tangkap dia... sempat lah ibu snap gambor sambil ketawakan Aliya... 








Membeli belah nya tak banyak mana pun.. ibunya berhajat nak beli tuudng.. tapi warna yang dihajati tak jumpa (putih & cream).. maka nya kami menjamu selera di Rasa Village (nama memang gah aje bunyinya).. tempat baru, memang nampak gah.. bersih, cantik & eksklusif.. 


#sambung cerita next entry lah yer.. :)

p/s tandas di Mydin Mall.. cantik.. interior design nya memang ade kelas.. 



Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
4 Comments
Comments

4 comments

2 Jul 2012, 10:40:00 PTG

anak2 saya pun takut..ye la bsr mcm gergasi maunya tak takut..

4 Jul 2012, 8:55:00 PG

So skrg dh xtakut ke??

5 Jul 2012, 12:48:00 PG

Bukan budak kecik je yang takut ngan maskot ni kakyong...sy yg besor pun takut jg..huhu
pernah dulu masa pesta buku kat PWTC kene tangkap n dipeluk dek maskot tu..sampai ke hari ni, bl nampak maskot je mesti ngelak dr bertembung!

6 Jul 2012, 8:48:00 PTG

anak saya dua2 takut..tapi lama2 nie okay..kdg2 ibu dia yg terlebih excited suruh dorang bgambar hahahaha

salam kenal ;)

Catat Ulasan