NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Isnin, Februari 09, 2009

Home » » Hadiah @ award untuk Mamamat & kengkawan nyer

Hadiah @ award untuk Mamamat & kengkawan nyer

Hadiah ini khas untuk blogger yang berikut :
1. Dugong Darat
2. MatSamanKati (MSK)
3. KelateKito
4.Albanjari
5. Cenangau
6. Mamamat


XXtraordinary Blogger Award Pictures, Images and Photos


Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
3 Comments
Comments

3 comments

11 Feb 2009 8:31:00 PG

Salam Kak Yong
Tima kasih .. tima kasih
Ghiso dapat award ni .. kut lepaih ni tak gheti nak tulih apa2 lagi sebab seghonok bebenor dapat award.
Salam kepada suami dan anak2 Kak Yong

11 Feb 2009 5:57:00 PTG

salam mamamat..
ish.. oghang yang cheghodik nulih ghopa mamamat mana plak jadi tak gheti nulih...
tampal di blog yer.. nanti kalo teman masuk blog mamamat tak nampak award tu... nak merajuk ler...

16 Feb 2009 1:16:00 PG

Terima kasih laa pasai bagi award segala.. tapi takat simpan kat dalam pendrive jee laaa..

Nak bubuh kat blog? Maaf bebanyak, memang confirm tak bubuh laa nampaknya kut

Catat Ulasan