NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Sabtu, Februari 07, 2009

Home » » TAK BERAPA NAK FAHAM

TAK BERAPA NAK FAHAM

Understand Pictures, Images and Photos



Seingat teman ler, sewaktu barisan PR hendak membentuk kerajaan di Perak pada march 2008.. banyak sungguh halangan & rintangan. Nak angkat sumpah pun amik masa berhari-hari.

Tetapi.. bila barisan Najib merampas Perak & nak membentuk kerajaan.. macam tak nyempat-nyempat.. kelam-kabut.. tau-tau Perak dah ade MB baru..

Pelik jugak teman... masa bulan March 2008.. barisan ADUN BN pulau majlis angkat sumpah... maka angkat sumpah tertangguh.. kali ini barisan ADUN PR pulau majlis angkat sumpah.. tapi majlis tetap berlangsung...

ni yang teman susah nak faham.. mungkin memang teman yang tak ceghodik.... !?





Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
5 Comments
Comments

5 comments

7 Feb 2009, 11:32:00 PG

kakyong, gitu ceghitenyer...hmm..erisya pun tak syok bila MB nizar menderhaka baginda tuanku sebab dia naik pun sebab ada sultan...patut2...DAP yg jadi MB!kalau tak de sokongan istana...payah ler sikit!

7 Feb 2009, 1:08:00 PTG

erisya,
sultan kan simbol kebesaran bangsa kita, sebaiknya kita kekalkan lah begitu.. bukan kita nak sembah dia macam kita sembah Allah.
susah bila berada di persimpangan dilema kan..! Agaknya MB Nizar Istiqarah tak semasa amik keputusan engkar perintah baginda sultan perak...
hihi ~ memandai jer ni..

8 Feb 2009, 12:53:00 PG

de award tuk kakyong..
amek kt blog manjer yer..

8 Feb 2009, 10:53:00 PG

ermm...sy pun terpk mcm sis...dan sy jupa terpk MB nizar istiqarah agaknye utk menderhaka tu kan...

/turut sama merasa bahang,maklumler kawin ngan cucu-cicit tok sagor.. :)

8 Feb 2009, 11:09:00 PG

salam manjer..
Award??!! ish ish, tak penah lak terpk nak dpt award.. mekasih manjer.. nanti akak amik.. terharu nyer...

Catat Ulasan