NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Sabtu, Februari 14, 2009

Home » » Refleksi @ bebayang..

Refleksi @ bebayang..

missing you Pictures, Images and Photos


Foto ni unik entah apa la difikirkan oleh si pelukis.. tengok ada 2 orang, kenapa reaksi nya begitu yer...



Beauty

Foto yang ni biasa.. pemandangan tepi tasek...






Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
7 Comments
Comments

7 comments

14 Feb 2009, 9:09:00 PTG

Salam Kak Yong,

Gambar yang menarik tetapi penuh pengertian. Dua insan bercita-cita tinggi mengalami kekecewaan. Si lelaki masih punya harapan dan perlindungan tetapi siperempuan hampa, kecewa tanpa harapan dan perlindungan. Mentari bersinar di kepala dengan bumi gersang di hadapanya.

Mungkin betul, mungkin juga salah tafsiran uncle. Yang sebenar tahu hanya kepala sipelukis.

14 Feb 2009, 10:35:00 PTG

salam uncle..

menarik sekali tafsiran uncle...

hmm.. saya ni memang tak pandai mentafsir lukisan.. dulu pernah kawan bawa g balai seni lukis.. tak dpt nak rasa 'seronok' berada di situ.. mungkin sbb saya ni kurang sensitif kot.. sbb tu sukar nak faham maksud 'lukisan'.. dah berusia ni mungkin belum terlambat untuk menghargai erti sebuah lukisan...

15 Feb 2009, 12:17:00 PG

hidup kita saling melengkapi dan semua ciptaanNya memerlukan semua yg ada utk meneruskan hayat yg ada.

15 Feb 2009, 1:45:00 PG

suka gambo yang atas tu...
versi atau ala ala andy warhol

15 Feb 2009, 12:00:00 PTG

menarik nye pix 2 kak yong..
erm.. rasenye kedua2 insan 2 sedang memikirkan jalan penyelesaian dalam sesuatu hal yang xpasti..hehe~

pix tasek mmg cantek..tenang nye(:

15 Feb 2009, 5:11:00 PTG

salam,

shitsurei shimashita ~ betui tu, setuju.. setiap yg Allah jadikan memang saling melengkapi ibarat aur dgn tebing, pantai dgn ombak, malam & siang.. semua nya ada pasangan..

Ayuni ~ gamak nyer lah tu,.. fitrah agaknyer yg perempuan tu macam tension & beremosi.. dan lelaki nampak cool ajer..

15 Feb 2009, 5:12:00 PTG

salam

peihong ~ andy warhol tu siapa yer...? pelukis yer.

Catat Ulasan