NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Ahad, Februari 08, 2009

Home » » Hadiah @ Award untuk rakan blogger terpilih

Hadiah @ Award untuk rakan blogger terpilih



hari ni teman terima award dari manjer (refer entry yg sebelum ni)..

tetiba tergerak pulak hati nak memberi hadiah @ award pada kenalan blogger..

teman ni memang susah nak bagi hadiah 'penghargaan' untuk sesapa pun.. tapi rakan blogger yang teman pilih ni, buat masa ini, pada fikiran teman.. memang content blog deme menggegorkan hati teman di setiap kali teman singgah..

jadi ini hadiah @ award untuk uncle mountdweller & erisya.. (asal nyer teman letak award ni kat hujung blog ni... tersembunyi plak dari pandangan.. takut nanti blogger lain kecik hati..) tapi bila tengok uncle mountdweller dah ter'ambil' hadiah yang salah.. jadi teman kena ler juga TAMPAL kan kat sini...

ini utk uncle mountdweller & erisya nor
This Blog has a Heart Pictures, Images and Photos



dan yang ini pula untuk kak wani..

Beautiful Blog Award Pictures, Images and Photos


mohon ampun & maaf jika telah menyebabkan kekeliruan pihak-pihak yang berkaitan. maklum ler teman ni 1st time nak beri award kat rakan blogger.. hihi..Cheer Up!

Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
4 Comments
Comments

4 comments

8 Feb 2009 11:54:00 PTG

hehe..baek nye ati kak yong bg award.. hehe~

9 Feb 2009 1:50:00 PG

Terima kasih kakyong...tapi tag tu...utang dulu ya? :)

9 Feb 2009 2:33:00 PG

Uncle dah ambil. terima kasih banyak.

9 Feb 2009 10:58:00 PG

aYuNi ~ tak salah kan kita mberi penghargaan pada yg deserved menerimanyer.. :) nak ker? TUNGGUU... yer.

erisya ~ boley hutang, janji dilunaskan.. hihi.. tak sabor nak tunggu jwpn erisya..

uncle ~ syukran..

Catat Ulasan