NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Khamis, Februari 05, 2009

Home » » Hikmah.. fikir... & sabar..

Hikmah.. fikir... & sabar..

thinking Pictures, Images and Photos

apa dah jadi ni.... isshhh, susahnyer....


FMA: Thinking is hard Pictures, Images and Photos

apa nak buat yer... susah nya nak pikir... pikir lah lagi.. pikir..


Zolo Thinking Pictures, Images and Photos


angin naik ke kepala dah....

moga-moga ade lah jalan penyelesaian nyer nanti


hikmah Pictures, Images and Photos


luahan penulis akan situasi negeri perak darul ridzuan.. negeri tanah tumpah keringatku..



Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
3 Comments
Comments

3 comments

6 Feb 2009, 7:57:00 PG

kak yong...indah kata2 saiyidina Umar tuh...tapi teman tertanya2 gak...kenapa MB berkeras sangat tak mahu letak jawatan....undang2? kan sultan kita tuh bekas hakim malaya...takkan baginda sultan tak tahu undang2?

kekadang kami org luar ni dengar citer2 dari jauh jer tak semestinya tepat...mcm kes kat pp bertahun dulu...heboh india dan melayu berperang padahal kami di sini tak de apa...india dan melayu dari luar jer yang datang ke pp untuk berperang!..

6 Feb 2009, 9:31:00 PG

erisya..

tu la yang sakit kepala pikir ni..
tak suka bila MB nizar derhaka
tak suka BN naik..

semoga apa yg berlaku di perak ni menjadi pengajaran & teladan utk masa depan.

6 Feb 2009, 2:14:00 PTG

sabar...

mari kita doa sama2 ya... =)

Catat Ulasan