NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Khamis, April 02, 2009

Home » » Anugerah Buku Nota Mac 2009

Anugerah Buku Nota Mac 2009

sangat happy hari ini sebab dapat anugerah buku nota dari RDHANZ..





Terima kasih RDHANZ.. Thank You


Ice Cream Cone
gumbira benor rasa di hati sampey raser nak makan ais-krim


okay, sebagai tanda penghargaan, bior le kakyong buat ulasan sikit pasal blog RDHANZ. Insya Allah, selepas ni kakyong setiap kali menerima award/hadiah/anugerah, kakyong akan buat ulasan ringkasan sebagai tanda penghargaan.

kakyong suka berkunjung ke blog RDHANZ sebab ada pengisian (baca islamik). Dan ia ditulis dalam bentuk yang mudah untuk difahami. ALmaklum, yang jahil & kurang ilmu agama seperti kakyong ni, payah sikit nak faham, kalo penulisannya agak berat & banyak analogi & penggunaan bahasa yang sarat. Untuk tahu selanjutnya... rajin2 le ke blog RHDANZ http://rdhanz.blogspot.com/



sebagai tanda penghargaan dan ingatan daripada semua kenalan, anugerah/award/hadiah akan kakyong simpan di blog TANDA KASIH, selepas ditayangkan di sini.

Terima kasih sudi berkunjung & membaca blog kakyong.






Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
5 Comments
Comments

5 comments

2 Apr 2009 7:06:00 PTG

wah..memacam award kak yong dapat..

-->> seronok sangat sampai nk mkn eskrem,,hehe..ingat nak lompat tinggi2...!!

2 Apr 2009 10:05:00 PTG

salam kak maymot..

kalo lompat tinggi.. nanti letih, mengah.. makan aiskrim ade gak nikmat sedap nyer... :D

2 Apr 2009 10:15:00 PTG

terlebih dulu, tahniah krn dapat award.Dino belum pernah pun dapat award..hu.hu.hu

Berkenaan masalah "pasang emoticon di kotak komen", cuba tukar kotak komen versi lama ini kepada yg baru.Kemudian buat semula tutorial "pasang emoticon dikotak komen"

http://bloginfotips.blogspot.com/2008/08/membuat-kotak-komen.html

3 Apr 2009 12:37:00 PG

salam dina,

terimakasih. nak award! heheh, nanti kakyong bagi, tp sebelum tu kakyong kena byk belajor lagi.. tu la berangan nak create award sendiri ni, tp ilmu tak cukup lagi. :D

btw thanks, byk dah kakyong cuba tutorial dr blog u, memang byk membantu..

4 Apr 2009 11:52:00 PG

betul tu kak, blog beliau memang bermaklumat walau nampak simple jer.
sharing is caring

Catat Ulasan