NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Khamis, April 23, 2009

Home » » Award Blog Ceria??!!

Award Blog Ceria??!!

Award diterima daripada adik Nazliah Nazeer




Walaupun blog kakyong ni sudah agak lama mandom & tidak gitu ceria.. namun terima kasih atas ingatan kawan-kawan.

buat semua kenalan, follower & yang membaca blog ini,. sudilah menerima award ini daripada kakyong... semoga kalian juga sentiasa ceria selalu.. !!

Terima kasih sudi berkunjung & membaca blog kakyong.





Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
5 Comments
Comments

5 comments

23 Apr 2009 11:32:00 PTG

Salam KakYong.

Terima kasih. Hadiah dari teman sentiasa amat bermakna.

24 Apr 2009 12:17:00 PTG

ceria tu tak semestinya fizikal. Leh jadi hati akak happy2 slalu, ceria lah kita.

24 Apr 2009 12:38:00 PTG

waaa.. award neh mmg ceria la kak.. tq tuk award neh yg diberi kepd sume kenalan blog..(:
hudip la kak yong seceria mungkin (:

26 Apr 2009 11:57:00 PG

KakYong.

tq , sakura amat hargai Hadiah dari teman2.

27 Apr 2009 10:09:00 PTG

salam uncel/nagaperang/Ayuni/Sakura..

memang tengah ceria.. tak brp hari lagi nak celebrate anniversary ke4.. heeee..

Catat Ulasan