NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Selasa, April 07, 2009

Home » » Jom teka gambar

Jom teka gambar


Jika anda dari Teluk Intan dan menghala ke Kampar, anda boleh nampak pemandangan ini.


Dalam perjalanan dari Kampar ke Ipoh, mengikut jalan lama, anda akan tempuh satu pekan lama yang telah 'mati'. Jom teka apa kah nama pekan itu.











Terima kasih sudi berkunjung & membaca blog kakyong.





Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
9 Comments
Comments

9 comments

8 Apr 2009 9:20:00 PG

kakyong
kalau teka dengan tepat ada hadiah ke? he he he
sakura pernah ke Teluk Intan tu...

8 Apr 2009 3:47:00 PTG

salam sakura

teka dulu... :D

8 Apr 2009 4:40:00 PTG

mengikut cikgu sejarah leapsan havard unviersity dan MIT, pekan itu adalah Papan. Tul ker kak, kalo salah saya suruh gomen byk balik biasiswa cikgu saya tu.

8 Apr 2009 6:53:00 PTG

takde sape lagi ke yang nak meneka... :D

9 Apr 2009 10:40:00 PG

aduyai.. ayu tahu gopeng je kak yong.. ngahaha~

9 Apr 2009 11:57:00 PG

nampak nya tekaan En nagaperang memang tepat sekali.. pandai-pandai,.. bertuah mak ayah..

okay nantikan cerita seterusnya di entri yang akan datang.. :D

9 Apr 2009 8:22:00 PTG

Laa..terrrlambat la plak akak,,

nagaperang tu dah jawab dulu,hehe...

9 Apr 2009 10:39:00 PTG

salam kak maymot..
nanti kita buat teka-teki lagi.. !!

Ayuni ~ Papan ni (kalo dari gopeng) letak nyer sebelum simpnag pulai.. sblm shophouse yg terletak nyer Ria Moda tu

10 Apr 2009 9:03:00 PG

Pekan Papan ke tu?nape ckp dh mati?ahaks.ade org duduk tak?slalu nampak signboard je klu gi ipoh, ade papan, dinding. hihi

Catat Ulasan