NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Rabu, April 01, 2009

Home » , » Kakyong dalam pelbagai versi bahasa

Kakyong dalam pelbagai versi bahasa


Entry ni agak merapu sikit.. kakyong menjelajah ke blog ni.. slumbeRAJA
saper-saper rasa nak try, boleh ziarah ke blog beliau.. kakyong tak try semua pun..


My Korean name is Kang Young Young.

My authentic japanese name is 加藤 Katou (increasing wisteria) 歩 Ayumu (walk, deeper meaning: walk your own way).
Take your real japanese name generator! today!


My is María de los Ángeles Carmona Carmona.
Take The Spanish Name Generator Y OLÉ today!


My Egyptian Name is Fukayna (intelligent).
Take The Egyptian Name Generator today!

My indian name is Farillashikakawallawallabingbang Stankypoo.
Take Indian Name Generator today!



My Your Irish Name is Kelly Mahoney.
Take The Irish Name Generator today!


My German name is Angela Ackerman.
Take The German Name Generator today!

My French name is Angélique Kachay Courtemanche.
Take The French Name Generator today!


My Swedish name is Karin Jakobsson.
Take The Swedish Name Generator today!


My is ching chong king kong.
Take My name in chinese today!


My Italian name is Evangelista Albinoni.
Take Italian Name Generator today!


My Daaknaam is Khona.
Take Bong(Bengali) Nickname Generator today!


My Latin name is Calypso Adrien.
Take The Latin Name Generator today!


My mexican name is Diana Hernandez.
Take The Mexican Name Generator today!


nama yang sangat tak lawo sekali adalah nama chinese.. ade ke KingKong... tak sepadan langsung dengan kakyong yang kecik molek ni... (perasan..)

Terima kasih sudi berkunjung & membaca blog kakyong.





Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
7 Comments
Comments

7 comments

1 Apr 2009 9:56:00 PG

kakyong
tq sakura dah cuba letakkan nama sakura dan timbul....

"your real japanese name generator!
i hope it's a good one...

山下 Yamashita (under the mountain) 美弥子 Miyako (beautiful march child)"

best gak!!! under the mountain
he he he

1 Apr 2009 2:04:00 PTG

salam sakura...

dibawah gunung ~ selalunya kawasan dekat2 gunung ni udara nyer segor2.. hihi.. baik2 jgn gng berapi udah ler..
beuatiful march child ~ march tu kira dalam musim bunga... berseri2 lah gitu dgn bunga2 yang mekar & mewangi.. aci tak..!

1 Apr 2009 3:40:00 PTG

Italian name is Evangelista ..
macam nama model kan nie..
tak try lagi la K Yong..

1 Apr 2009 4:07:00 PTG

salam nadnye

try le entri ni.. tampal kat blog.. nanti kakyong dtg komen.. heheh..

Evangelista ~ rasa nya nama paling sedap kot.. ada kwn org Kanada (converted muslim), anak dia nama Evangelita.. nama islam Eva is Mariam, tp lagi suka panggil dia Evange

1 Apr 2009 4:19:00 PTG

Nama cun kak yong-->>mexican name is Diana Hernandez ala2 puteri diana,,hehe

1 Apr 2009 4:40:00 PTG

hahahaha..memang best tag ni. insyallah terpacul di blog saya kalo da kerajinanan hehehehe :)

1 Apr 2009 10:33:00 PTG

salam kak maymot

tak nak cuba ker.. yg saya try tu nama panggilan jer, bukan nama betui.. kalo nama betui mesti dapat nama yg lagi BEST! hahah.. teman ni tak abis2 perasan jer...

Catat Ulasan