NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Selasa, April 14, 2009

Home » » Sifat-sifat Mulia Suami

Sifat-sifat Mulia Suami

Artikel ini di copy dari blog MyNotesEntry.. Terima Kasih, Kak Has..





Semoga ada manafaat nyer.



Terima kasih sudi berkunjung & membaca blog kakyong.






Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
2 Comments
Comments

2 comments

14 Apr 2009 5:17:00 PTG

yang nie suami2 la kene baca.. tapi alhamdulilah... mmg dia buat..

15 Apr 2009 4:27:00 PTG

Para suami kalau ada 100% ciri2 mulia ni,alhamdulillah..

Pada akak,,kalau takde 100%,,ada 50% pun da kira ok...hehe

Ada ciri2 no 1,2,4,8 da kira manthob...

Ada semua kira superb !!

;)

Catat Ulasan