NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Khamis, April 30, 2009

Home » » Selamat Hari Buruh

Selamat Hari Buruh



Sejarah asal usul hari buruh... boleh baca di sini..


Terima kasih sudi berkunjung & membaca blog kakyong.




Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
6 Comments
Comments

6 comments

30 Apr 2009 2:26:00 PTG

kakyong
jemput ke blog sakura ada tag untuk kakyong tq

30 Apr 2009 3:45:00 PTG

Kakyong..

Selamat hari buruh...esok orang yang kerja opis semua cuti tapi orang yang jadi housewife..ada cuti ke tidak?

30 Apr 2009 5:33:00 PTG

tak gi jalan mana mana ke yong coti ujung minggu yg panjang..?

sekarang ni kecoh psl selsema oink oink plak..huhu

kalau ada anak kecik,better dok rumah la kot...

1 Mei 2009 8:15:00 PTG

Salam KakYong.

Bagi uncle tidak ada apa maknanya. Nasib kita begini juga sekiranya tiada perhatian dari Majikan dan kerajaan.

3 Mei 2009 8:29:00 PTG

salam~ maaf lambat respond, 3 hari ni memang hari2 yg sibuk.. pulak tu latop saya di conquer oleh adik2, jadi tak berpeluang nak masuk ke blog

Sakura ~ terima kasih.. nanti kakyong dtg amik... :D

Tirana ~ surirumah mana lah ade cuti, tak kering tangan kerja tak pernah habis.. harap2 hari ibu nanti dapat lah cuti.. kurang2 cuti masuk ke dapur.. :)

3 Mei 2009 8:33:00 PTG

kak maymot ~ 3 hari yg penuh dgn xtvt.. nanti saya update di Catatan Ibu... kak maymot link ler catatan ibu ke blog akak..

Uncle ~ bergantung juga kepada badan/syarikat/majikan kita bekerja..
saya merasa bekerja di bwh majikan yg kureng ambil kesah hal pekerja, nak naikkan gaji pun susah, berkira sungguh dengn pekerja.. tp pekerja tak juga lari, sbb susah nak cari kerja lain.. terutama pekerja di bhgn production.
merasa juga bekerja dgn majikan yang terlalu baik.. sampai staff masuk lewat pun tidak dikenakan tindakan, pekerja yg terlalu manja tanpa pengawasan yg betul & memberi kesan juga kpd performance syarikat.. kesudahnnya syarikat bankrup..

Catat Ulasan