NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Sabtu, April 18, 2009

Home » » Friendship Award

Friendship Award

Award daripada Sakura & En ISA,

Terima kasih, kakyong amat menghargainya, semoga persahabatan yang terjalin di alam maya ini akan terus berkekalan walau dimana jua kita berada.

Letakkan logo award ini di blog anda.
Anugerahkan award ini kepada 10 blog yang
anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.

10 orang yang terpilih :
1/Kak Maymot
2/Nagaperang
3/nadnye
4/Ayuni
5/Key

dan semua Followers & silent readers... jemput ambil & pamirkan di blog.

Terima kasih sudi berkunjung & membaca blog kakyong.







Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
6 Comments
Comments

6 comments

18 Apr 2009, 11:33:00 PTG

Salam KakYong.

Tahniah kerana award tu. Uncle tidak hadiahkan kepada KakYong sebab uncle dapati nama KakYong sudah tersenarai di blog sakura.

19 Apr 2009, 1:01:00 PG

Salam kembali uncle,

yer saya faham.. en Isa pun dpt dr uncle, jd saya unlisted uncle.. sudahnyer hanya 5 name yg bermain di fikiran.. :D

20 Apr 2009, 11:35:00 PG

terima kasih akak, semoga anugerah ni mengeratkan semangat perjuangan harmoni antara kita.

Terima kasih banyak2 akak coz slalu ingat saya.

20 Apr 2009, 3:40:00 PTG

macehh yong..

Banyak dah dapat award dr yong nih...

akak lom bg satu hapa pun lagi pd yong,huhu..

-->sama la..blog akak pun ramai yg komplen suh sapu2,banyak sawang2..haha

21 Apr 2009, 10:02:00 PG

ehh. blogku tersenarai ker.. tq Kak Yong.. terharu sungguh..

21 Apr 2009, 12:43:00 PTG

salam nadnye

alahai, kakyong terlupa nak beritahu le.. sorry yer.. btw, u dah dtg jengah.. mekasih.

Catat Ulasan