NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Selasa, April 21, 2009

Home » » Santapan mata penenang jiwa

Santapan mata penenang jiwa

Colourful Of Spring















Foto2 ini kakyong ambil dari blog AWATIF.. katanya ditempat beliau belajar sekarang ini sedang musim bunga.. tapi kakyong lupa nak tanya kat mana dia belajar.. kalo ikut lokasi dia, hanya di tulis Asia-Afrika.. Selamat menjamu mata.

Terima kasih sudi berkunjung & membaca blog kakyong.






Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
12 Comments
Comments

12 comments

21 Apr 2009, 8:40:00 PG

sesejuk mata memandang tatkala hujan turun membasahi bumi Lembah Kelang ni. huhukk..dah lama tak hujan kat cni. Fresh and peaceful ja tgk pict tu.

21 Apr 2009, 10:50:00 PG

Aduhai.. cantiknya bumi kurniaan Allah. Tapi sayang kita di sini tidak berapa menghargainya. Hutan ditebas, bukit digondolkan, sungai ditimbus dan sampah dibuang merata.

Kita tidak pernah bersyukur sebenarnya.

21 Apr 2009, 12:12:00 PTG

cantik2nyer!! :)

22 Apr 2009, 11:27:00 PG

terkezut sy..ingatkan kak yong yg gi bercuti ke sinun...subhanallah,cantik sungguh alam ini.

22 Apr 2009, 3:03:00 PTG

salam uncle..

tahap kepandaian sivik org kita ni masih diparas yg rendah.. hatta di tmn saya pun pernah nampak budak buang sampah dlm sungai berdekatan.. saya g dekat budak tu, tanya dia.. kat sekolah cikgu ajar buang sampah kat mana? dia leh senyum, pastu jawab, mak suruh buang dlm sungai... ohhoooo

22 Apr 2009, 3:05:00 PTG

salam nagaperang..
semalam di ipoh pun hujan renyai2.. cuaca suram hingga ke ptang..
Alhamdulillah, hari ni panas terik..

22 Apr 2009, 3:06:00 PTG

maksu & tulip,..

memang cantik kan.. tulip kakyong belum ada kesempatan melancong ke negara orang.. kalo ade rezeki & peluang, Insya Allah, teringin juga.. nak sgt pergi Holland...

22 Apr 2009, 10:35:00 PTG

hoho~ cantek.. unik.. mainan rona roni warna bunga ciptaanNYA amat menenang jiwa...(:

23 Apr 2009, 8:33:00 PG

Ayuni,
bersyukur lah kita masih dpt menikmati anugerah cantek dari Ilahi. :)

23 Apr 2009, 12:37:00 PTG

Cantiknya bunga bunga...

Gila pompuan kalau tengok bunga..hi3

Bunga no2 ngan no10 tu namanya amaryllis...

24 Apr 2009, 3:39:00 PG

ish!ish! memang cantik! tingat dulu masa kat jepun, sakan posing kat pokok deme...bila balik penang rupanya melambak pokok tu kat sini! hmm..hanya hargai keindahan di tempat orang huhuhu

27 Apr 2009, 10:14:00 PTG

salam kak maymot,
wah, siap bagi nama bunga lagi..tapi nama warna tak sama..

erisya ~ kwn2 kakyong di Jepun pun, masa musim bunga sakura tengah dok berkembang tu, sakan juga berposing... tu lah kan, kdg2 kita tak perasan keindahan yg ade di tanahair sendiri..

Catat Ulasan