NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Ahad, April 19, 2009

Home » » Apa kata anda..?!!

Apa kata anda..?!!

Foto ni kakyong ambil (dengan izin) daripada blog Rozita's ScrapBook


Kalau di perhatikan betul-betul, ada sesuatu yang nampak macam pelik dalam gambar ni..



Terima kasih sudi berkunjung & membaca blog kakyong.






Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
10 Comments
Comments

10 comments

19 Apr 2009 7:36:00 PTG

Salam kakyong

Persoalannya: Adakah mereka Islam? Kalau Islam, kenapa berpakaian Sami?
Kalau mereka Islam tetapi saja nak berpakaian sami, kenapa? atau memang gambar yang disuperimpose?

19 Apr 2009 9:36:00 PTG

Salam uncle,

saya pun kurang pasti, sbb itu saya tampal di sini, mana tahu ade yg tahu tentang nya.. dari komen2 di blog rozita, konon nya foto ni diambil di China & mereka adalah sami2 yang baru belajar Islam. Wallahu'alam.

20 Apr 2009 11:31:00 PG

salam kak yong~
tu satu hal, yg kami penah alami ialah time smayang jumaat. ada satu mamat ni dok berdiri dalam saf dan kami ingat mualaf. Rupa2nya bukan, beliau sorang doktor yg bertugas kerana ada VVVIP dtg smayang dan rasmikan masjid.

20 Apr 2009 12:02:00 PTG

salam dik nagaperang,

apa yg pelik dgn Dr bertugas tu? penampilan @ pakaian?

20 Apr 2009 11:31:00 PTG

Salam Kakyong.

Tadi scroll tengok gambar di album kakyong.

Kakyong dah sampai ke Gunung Kinabalu yer?

20 Apr 2009 11:38:00 PTG

salam uncle..

tu kawan saya.. saya buat entri trribute utk kawan saya tu, foto2 tu dia yng punyer..

21 Apr 2009 10:18:00 PG

a'ah la pelik la naz tengok.ada sami ek?takkan dia pun solat jugak.eih pelik.

naz tagged kak yong.heehhe. award kt bawah tu kene ambil ya?yg badge tu?

21 Apr 2009 11:26:00 PG

salam Nazliah,

tag yer.. huhu.. sungguh bercinta nak jap tag ni.. ok, nanti kakyong amik

23 Apr 2009 12:33:00 PTG

salam kak yong..

aikk..apsal x kuar komen akak..?

yong x approve ke..huhu

--> apa yg akak komen ialah akak rasa takde salah pakaian tu kalau nak bawak bersolat asalkan menutup aurat..

TAPI dari segi hukum tatau la plak,
kena tanya mereka2 yg lbh arif berkenaan pakaian menyerupai agama lain..??

23 Apr 2009 1:18:00 PTG

salam kak maymot,

ni baru dpt komen akak.. ade antor komen ker sebelum ni.. rasanya tak penah lagi tak approve..

tu lah kak, kena tanya mereka yg arif. sebaiknya berpakaianlah spt seorg Islam., kan.. kalo accident, kot2 ajal tal panjang ker.. tak le kelirukan org yg nak uruskan jenazah.

Catat Ulasan