NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Ahad, April 26, 2009

Home » » Award vespa.. pokoknya award la..

Award vespa.. pokoknya award la..


Award lagi.. kali ini daripada si photographer Andraputri

terima kasih Andraputri.. award ni nampak klasik gitu.. vespa lagi..





Award yang dibawah ini pula daripada Ayuni

Terima kasih Ayuni.. good luck for MUET exam..!!




Buat semua yang masih sering ke mari.. sudi2 lah menerima award2 ini.. usah jemu menerima award.. sekarang ni musim menganugerahkan award di kalangan kawan-kawan blogger.. jadi kakyong pun tolong memeriahkan sama..

Maaf sebab beberapa minggu ni tiada masa untuk menulis..
Insya Allah, akan ada perkongsian yang baru nanti.. ambil masa sikit untuk menyiapkan penulisan.. jika ade yang ikuti blog Catatan Ibu, sehari 2 ni kakyong tak 'melompat blog'.. maaf yer.. si kecik baru ajer sihat demam.. Insya Allah, nanti ade ruang, kakyong akan menjengah blog kawan-kawan.

Terima kasih sudi berkunjung & membaca blog kakyong.







Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
4 Comments
Comments

4 comments

26 Apr 2009 1:19:00 PTG

Wah kakyong
banyaknya dapat award.
Taniah ya

26 Apr 2009 1:46:00 PTG

comey vespa tu..teringat mat sentul dan wahid satay.

27 Apr 2009 1:31:00 PTG

cantiknya awards tu

27 Apr 2009 9:55:00 PTG

salam sakura..: kawan memberi, kita ambil lah.. sebagai tanda penhargaan persahabtan alamaya

nagaperang ~ heheh, klasik kan..

mak su ~ kalo sudi ambil lah.. :)

Catat Ulasan