NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Isnin, April 06, 2009

Home » » Nak tanya ~ email menang $$$$$

Nak tanya ~ email menang $$$$$

Salam semua,

kakyong nak tanya, ade tak sesapa pernah terima email yang macam ni. Agak2 bengong tak depa ni, tetiba pilih email kita & kata kita menang duit.... ! Pernah tak you all reply balas email yang seperti ini?!


Hyundai Auto-Mobile Company
Thu, Apr 2, 2009 at 2:53 AM
Reply-To: lotagent02@gala.net
Reply | Reply to all | Forward | Print | Delete | Show original
Your Email address have been picked as a winner of a lump sum pay out
of(£750,934.00 GBP)in cash credited to file REF NO.REF:UKHY/BD-3113BD.Your
Email Ref Number falls within our European booklet representative's office
in United Kingdom.
========================
Dr.Edward Phil
Email :lotagent02@gala.net
Tel: +447031972981
=========================
HYUNDAI PROMO WINNERS BIODATAS
1.FULL NAMES:___________2.ADDRESS:____________3.City________
4.State________5.Postcode_______6.Country_________
7.SEX:_____________8.AGE:______________9.OCCUPATION:__________
10.TELEPHONE NUMBER:____




Terima kasih sudi berkunjung & membaca blog kakyong.






Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
11 Comments
Comments

11 comments

6 Apr 2009 10:33:00 PG

abai kan lahh semua SPAM EMAIL tu kakyong........saya juga ada menerima email yg lebih menakut kan,, FBI konon nyer yang hantar,, scammmer sekarang ni akan guna kan apa jua untuyng mencari wang mudah,,,,,,,,JAQNGAN TERTIPU

6 Apr 2009 11:02:00 PG

>>slam kak yong..
>>cho pun ada gak terima semua gini2.. tapi idakler teman takut nak bukak pun.. rasanyer idakler mandang orang nak bagi senang2 duit kat kitani..
>>hatta aper2pun guna nama per pun teman buat dek jer.. malaih nak layan

6 Apr 2009 1:14:00 PTG

Kak yong jangan percaya la sume tue.. spam email.

Kiter banyak kali dpat tapi ingat yg sapa la yg senang2 nak bg duit kat org x kenal kan.....

6 Apr 2009 1:20:00 PTG

Salam kakyong,

Kalau nak kira, saya dah kaya pasal tiap2 hari dapat email semuanya menang saja.

Semua tu spam, delete dan jangan dilayan.

6 Apr 2009 1:51:00 PTG

Salam kakyong.

Uncle sudah acap kali terima benda-benda macam nih. Tak payah layan. Mengarut dan menipu.

Sekiranya dilayan lepas ni dia akan minta no. acc, pastu pula minta duit deposit untuk itu dan ini. Di akhir duit hilang, hadiah entah ke mana.

6 Apr 2009 5:28:00 PTG

Ini penipu jek nie.. kalau yepun takkan seng2 jek nk minta maklumat peribadi kita.. klu dilayan nnti dia akan minta duit postage pulak..

nmpk jek delete trus jek.. kalau carik kat google melambak diorg discuss issues nie dlm forum

6 Apr 2009 7:01:00 PTG

Abaikan je..

Campak dlm longkang..hehe

6 Apr 2009 8:06:00 PTG

salam buat semua..

terima kasih atas respond dan ingatan. Insya Allah, lepas ni semua akan di campak ke 'laut dalam'.. buat semak inbox jer, ade sebahagian masuk dlm spam mailbox.. bila yg masuk dlm inbox tu yg buka tu..

kalo le offer tu betui.. ramai le yg dah kaya raya erkkk..!

6 Apr 2009 8:24:00 PTG

wahaha~ abaikan emel tuh kak yong.. xleh dipercayai tu kak yong..

7 Apr 2009 10:16:00 PTG

waaaa kayo la kalau betul...hahaha
saya selalu terima email mcm tu... buat bodo jer....jgn layan....

8 Apr 2009 4:36:00 PTG

hati2 kak dgn spam gitu...tu lah masalah email skrg terlalu byk dan menyemakkan inbox jer.

Catat Ulasan