NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Sabtu, April 04, 2009

Home » , » Pengunjung Setia Mar 2009

Pengunjung Setia Mar 2009

terima kasih Pictures, Images and Photos


Salam dan selamat berhari minggu untuk semua. Semoga berbahagia selalu di samping keluarga, kawan-kawan dan handai taulan.

Catatan di blog kakyong ni hanya biasa-biasa sahaja, sekadar menyibuk-nyibuk dan berkongsi info-info yang berguna secara santai dengan kenalan dan rakan blogger. Apapun kakyong mengucapkan terima kasih kepada kenalan dan follower yang sentiasa sudi meninggalkan ulasan/komen. Semoga kita akan terus lebih mengenali di samping bertukar-tukar pendapat dalam bentuk yang sihat.

Untuk bulan Mar 2009, setelah meneliti statistik yang telah di jana oleh Mr Google & Mr Histats, maka kakyong telah memilih 5 pengunjung yang telah sangat rajin menziarahi blog kakyong.

1. Uncle Mountdweller
2. En ISA - IkutSukaAku
3. Kak Maymot - I love u-u love me
4. Shitsurei Shimashita - NagaPerang
5. Pn Leen - linsharliana.com

Sila ambil hadiah (copy kod dalam kotak dibawah) dan paparkan di blog anda.






Terima kasih sudi berkunjung & membaca blog kakyong.





Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
8 Comments
Comments

8 comments

4 Apr 2009, 11:49:00 PG

terima kasih banyak2 kakyong. semoga perhubungan maya ini memberi byk manafaat kepada kita semua. Amin

4 Apr 2009, 12:33:00 PTG

wahhhh kakyong memang kreatif....selalu buat penambahbaikan apda blog...bertambah cantik! hmmm...pasti rumah kakyong pun camtuh gamaknya...selalu berubah suasana dan tidak membosankan :)

4 Apr 2009, 1:57:00 PTG

salam dik nagaperang,

tak sempat kakyong nak g kabo, dia dah dtg dulu.. mekasih..
yer begitu lah harapan kakyong juga, semoga persahabatan ini memberi manafaat.

4 Apr 2009, 1:58:00 PTG

salam erisya..

lama erisya menyepi dek kesibukan kerja.. kakyong pun belajor2 lagi ni, bak kata pepatah, sehari selembar benang.. :D

4 Apr 2009, 3:50:00 PTG

Salam KakYong,

Terima kasih atas hadiah tersebut, tak sangka ya.. tak masuk peraduan apa2 pun dapat hadiah.

Semoga persahabatan di alam cyber ini akan berterusan, berkongsi maklumat dan pendapat.

Anyway, terima kasih daun keladi dan saya berharap semoga kakyong dan keluarga sihat sejahtera.

4 Apr 2009, 11:23:00 PTG

salam ISA

kdg2 memang tak disangka dpt hadiah. Insya Allah, begitu juga harapan kakyong dgn semua kenalan blog.

5 Apr 2009, 9:30:00 PG

kak yonggggg! mwah mwah mwah! tengkyuuu... hihi. nnt leen letak tau.... time kaseyyyy... =)

5 Apr 2009, 10:54:00 PTG

salam Leen

terima kasih kembali..

Catat Ulasan