NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Sabtu, April 04, 2009

Home » » Penyejuk hati Atok & Opah

Penyejuk hati Atok & Opah




milik siapa kah si baby comel ini..?

cerita selanjutnya sila refer di blog en Ajijoi..

Foto ini pun kakyong kidnap dari blog beliau..

suka sangat tengok ruper baby yang masih dalam hari ni....




Terima kasih sudi berkunjung & membaca blog kakyong.









Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
6 Comments
Comments

6 comments

5 Apr 2009, 3:04:00 PG

suka tgk baby dan harap2 akak saya slamat mengandung. bulan 8 expected kot.

5 Apr 2009, 11:24:00 PG

Salam kakyong.

Uncle copy n pastekan hadiah dari kakyong. Terima kasih atas penghargaan dari kakyong.

5 Apr 2009, 9:36:00 PTG

salam nagaperang,

oo, tak lama lagi nak jadi bapa sedara yer.. anak sedara yg pertama?! Tahniah.!

6 Apr 2009, 7:05:00 PTG

Apa nama cucu MB Nizar ni??

Bila tgk baby,selalu terfikir..
apsal la org sanggup buang anak..??
huhu

6 Apr 2009, 8:00:00 PTG

salam uncle,
terima kasih

6 Apr 2009, 8:03:00 PTG

Salam kak maymot

Nuur Insyiraah Binti Hazimin nama diberi. Maksudnya cahaya kegembiraan.

hmm, yang dok buang anak tu, mungkin sbb kurang ilmu agama & tak kesedaran betapa besarnya nilai@anugerah seorang anak..

Catat Ulasan