NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Isnin, Februari 27, 2012

Home » , , » Pesan untuk Fikri sempena ulangtahun ke 6

Pesan untuk Fikri sempena ulangtahun ke 6



Salam bahagia,



ini masa umur 4 tahun..



ini masa umur 5 tahun - dah sekolah tadika..




gambar terbaru - semalam, 26 Feb 2012.. 


Selamat ulangtahun ke-enam anak ibu yang sulong. Ibu akan selalu doakan semoga abang berjaya dunia akhirat dan menjadi anak soleh. Ibu tahu banyak kekurangan ibu dan banyak permintaan abang yang ibu tak dapat nak tunaikan. 

Sekiranya ibu tidak dapat menunaikan permintaan abang dalam tempoh yang terdekat, bukan bermakna ibu tak sayang abang. Cuma ibu nak abang faham, dalam hidup ini tidak semua perkara yang kita inginkan, boleh kita dapat dengan sekelip mata. Ibu nak abang belajar dan faham erti sabar. Ibu nak abang faham,  kita tak boleh mengharap semua perkara dapat dicapai tanpa berusaha.

Akhir kata, ibu nak abang jadi abang yang terbaik untuk kakak Anis dan Aliya. Abang mesti selalu belajar bertolak-ansur dengan adik-adik. Adik-beradik mesti saling sayang-menyayangi. Dalam apa perkara sekalipun, ibu nak pesan pada abang supaya selalu mendahulukan adik-adik. 



salam kasih sayang,
.


Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
14 Comments
Comments

14 comments

27 Feb 2012 3:51:00 PTG

salam Yong.HAPPY BIRTDAY tuk Fikry yg comellll!
Semoga menjadi anak yg soleh,berjaya dlm pelajaran & menjadi idola kpd adik2.Aminnn

27 Feb 2012 4:01:00 PTG

selamat hari lahir fikri, semoga terus menjadi anak yang baik dan abang yg penyayang.

27 Feb 2012 4:06:00 PTG

Selamat ulang tahun ke 6.. Fikri
Semoga menjadi harapan ibu dan ayah.. semoga menjadi anak yang soleh...

p/s : jemputlah singgah blog dieyna.. dieyna dah remove shoutbox.. kalau nak tinggal jejak, kena tulis kat entri ye.. hehe

27 Feb 2012 4:34:00 PTG

hepi besday Fikri...

jadi abang dan ank yg soleh , mendengar kata ibu ayah selalu ye....

27 Feb 2012 5:00:00 PTG

happy birthday abg fikri!!
jadi anak yg soleh utk ibu & ayah serta abg yg baik utk adik2 yer..

auntie tengok fikri dah makin encem la..rambut ben10 dah gayanya...:)

27 Feb 2012 8:17:00 PTG

selamat hari lahir untuk fikri..
moga2 dapat jadi anak yang soleh pada keluarga..insya allah

27 Feb 2012 8:45:00 PTG

selamat hari lahir fikri,
Ingat pesan ibu tau :)
Semoga membesar sebagai anak solehah :)

28 Feb 2012 2:50:00 PG

Happy Birthday to Fikri...

28 Feb 2012 8:36:00 PG

hepi besday buat fikri,

28 Feb 2012 11:06:00 PG

selamat hari lahir...semoga menjadi anak yg dpt membanggakan family.... dunia akhirat

28 Feb 2012 11:06:00 PG

selamat hari lahir...semoga menjadi anak yg dpt membanggakan family.... dunia akhirat

28 Feb 2012 12:49:00 PTG

happy belated birthday fikri...
jadi anak & abang yg terbaik okay...u have such a sweet smile...

1 Mac 2012 4:06:00 PTG

selamat hari lahir fikri..ingat semua pesan ibu tau..mintak kek sikit.hehe

2 Mac 2012 10:33:00 PTG

selamat hari lahir fikri.. dah besar dah anak ibu ni. makin hensem dgn gaya rambut camtu kakyong...

naufal bulan 7 baru cukup 6 thn...

Catat Ulasan