NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Rabu, Februari 29, 2012

Home » , , » WW : Tongkang pecah

WW : Tongkang pecah



Salam bahagia,







Kemasnya hanya sebentar.. once si kecik ni bangun.. bertabur lah balik.. Redho jer lah... walau sakit mata memandang..



salam kasih sayang,
.

Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
23 Comments
Comments

23 comments

29 Feb 2012 2:59:00 PTG

ada kanak - kanak begitu la :D

29 Feb 2012 3:06:00 PTG

salam Yong..ada anak kecik mmg camtu keje depa.mata kita mmg sakit negoknya..tp dah namanya budak2.
KLu ada org dtg brtandang pon...paham dia..

29 Feb 2012 3:27:00 PTG

aiyakk...jenuh jugak ni..abc hak warna warni mcm tur saya dah simpan dlm store..tak larat nak kemas :p

29 Feb 2012 6:10:00 PTG

budak byk akal mmg mcm tu kak yong... kita sbg ibu ni pulak yg kena pejam mata dgn rumah yg bersepah :)

29 Feb 2012 6:22:00 PTG

Salam Kakyong,

ha ha dia sedap jer tido!

1 Mac 2012 1:04:00 PG

haha tidur keletihan nampak si dia selepas mengemas yer.. hehe

saya dah jawab entry akak, thanks kritik yer... hehe

1 Mac 2012 2:37:00 PG

Ragam bdk kecik mmg mcm tu...hehe

1 Mac 2012 2:40:00 PG

Ragam bdk kecik mmg mcm tu...hehe

1 Mac 2012 12:08:00 PTG

Mmmm depa letih/tido sbb sepahkan. Yang kita ni pulak letih mengemas.

1 Mac 2012 12:14:00 PTG

budak2 memang macam ni.....

1 Mac 2012 4:18:00 PTG

budak2 gitulah kakyong.tak bolah nak cantik2 n kemas2..

aiman dh besar nie lega sikit..klu selerak dia kemas sendiri..hehe

2 Mac 2012 2:10:00 PG

aduhhhh...mmng penat jugak mngemas ya...tapi nak buat mcm mana..ada si kecik mmng mcm tu....kemas skjp..lepas tu dia orang buat balik...

2 Mac 2012 3:26:00 PTG

hi hi jenuh ye kak nak ngemas. sebab tu aida terpaksa buat bilik ke2 tu jadi bilik diorang. tak ganggu ruang lain dlm rumah. letih kak ngemas :) hi hi...

2 Mac 2012 3:46:00 PTG

@Kimmie ibunya kecik2 dulu camlah jugak kot... cuma mainan xde bayk dlm rumah... byk main luor rumah jer...

2 Mac 2012 3:47:00 PTG

@♥♥azatiesayang ♥♥ tu lah kaktie.. sonok kan kalo dpt kembali ke zaman anak2 ni... hehehee..

setakat ni org yg dtg pun faham.. cuma mana yg masih bujang2 tu, memang sajer jer nak buat sakit telinga kita... x pa, dia bujang lagi.. nanti dah kahwin & ada anak, dia tahu la..

2 Mac 2012 4:06:00 PTG

@MamaYatie mainan edu ABC ni org baru jer bg masa CNY ari tu... sabor jer lah ibunya..

sebelum ni pun memang dah cukup dasat sepahnya.. sekali dpt mainan ni.. bertambah2 lagi sepahnya...

2 Mac 2012 10:18:00 PTG

kak yong... izan pun kalau umah dah bersepah biarkan aje dulu. dah ptg time ayah dorg nak balik barulah sibuk nak kemas itu ini... lumrah kan ada anak2 kecik kat umah ni. biarkan aje...asal dorg bahagia.

3 Mac 2012 12:31:00 PTG

hahhaha.... biasalah kak yong..... ada anak... heee

3 Mac 2012 11:53:00 PTG

Saya hanya bagi can dua ruang je utk disepahkan oleh Maryam. Bilik dia dan ruang menonton.. Ruang tamu adalah kawasan larangan menyepah.. hehe..

4 Mac 2012 6:19:00 PTG

ada anak2 kecik begitulh k.yong...farouk yg dh drjah 3 ni pn suka jugak buat sepah.suka terabukan mainan..geram tgkkan....

5 Mac 2012 5:19:00 PTG

@nur ya betul nur.. x leh nak kemas mana pun... nak marah pun x leh sangat...

5 Mac 2012 6:10:00 PTG

Sama kes macam rumah Yati jugak. Tak perlu 3 orang, sorang je dah cukup nak buat jadi tongkang pecah. sabor je la, kakyong. :)

6 Mac 2012 9:47:00 PG

lumrah ade ank kecik di rumah... skrg ni kami tepikan kotak toys letak blkg umah(dkt dgn stor)...bukan deme main pun... skrg ni deme lebih kpd melukis2 di whiteboard..nantilah hanie buat entry sikit :p

yg main toys skrg ni zaid jer...toys kereta dia..sng sikit nk mengemas

Catat Ulasan