NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Rabu, Februari 22, 2012

Home » , » WW : Alhamdulillah, sudah lulus

WW : Alhamdulillah, sudah lulus



Salam bahagia,






Alhamdulillah.. syukur...

besar nilainya pada kami.


salam kasih sayang,

..



Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
18 Comments
Comments

18 comments

22 Feb 2012 10:59:00 PG

Salam KakYong,

ALhamdulillah dah lulus ye, kalau macam ni bila boleh dapat duit bantuan tu?, macam kami ni memang tak layak nak apply, tapi seronok ada bantuan buat rakyat, maybe bagi orang lain kecil nilainya tapi bagi yang memerlukan bantuan ini sangat besar nilainya.

tahniah dah lulus :D

www.yanmieonline.com

22 Feb 2012 11:13:00 PG

syukur atas rezekiNya ... hanie tumpang gembira :)

22 Feb 2012 11:42:00 PG

SYUKUR ALHAMDULILLAH...REZEKI BUAT SEKELUARGA :D

22 Feb 2012 12:16:00 PTG

dah dapatlerkan.. boleh gak membantu...

22 Feb 2012 12:19:00 PTG

Mesti lega sangat2 kan...

22 Feb 2012 12:36:00 PTG

laju laju kak yong pi amik...
kita punya dah abis dah..hehhehe

Tanpa Nama
22 Feb 2012 12:51:00 PTG

Salam Kak Yong

Alhamdullilah, saya tumpang gembira dengan berita baik ni!

22 Feb 2012 12:59:00 PTG

Alhamdulillah.. tumpang gembira. Saya tengah tunggu.. tak dapat lagi laa.....

22 Feb 2012 1:22:00 PTG

alhamdulillah, :D

22 Feb 2012 4:07:00 PTG

Alhamdulillah...dpt jugak kan..semoga dpt la ringankan beban kak yong..

22 Feb 2012 4:59:00 PTG

Alhamdulillah... inilah rezeki anda.

22 Feb 2012 5:10:00 PTG

Syukur Alhamdulillah.. besar jugak nilainya pd sy kak.. :)

22 Feb 2012 6:44:00 PTG

dah dapat eh? saya tak isi borang ni dulu huhuhu

22 Feb 2012 7:26:00 PTG

Alhamdulillah. Tumpang bergembira

22 Feb 2012 8:39:00 PTG

Alhamdulillah tahniah ye Kakyong, rezeki kan..


p/s : Mengenai pertanyaan kakyong, ye Myra akan kira secara manual untuk mencari pemenang :)
http://denaihati.com/nikon-d90-gadget-impian-mj

22 Feb 2012 10:18:00 PTG

Alhamdulillah..

sy punya hari p amik tu gak habis..tukar tayar kereta.hehe..

23 Feb 2012 4:03:00 PG

Alhamdulillah...moga sentiasa d murahkan rezeki pd masa akn dtg...

23 Feb 2012 3:52:00 PTG

syukur alhamdulillah kak yong. dah lulus n boleh ambil pun ye.

moga kak yong sekeluarga akan terus dimurahkan rezki olehNya.

Catat Ulasan