NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Selasa, Februari 28, 2012

Home » , » Cadangan penilaian untuk contest ibu sihat anak riang

Cadangan penilaian untuk contest ibu sihat anak riang



Salam bahagia kawan-kawan,



gambar hiasan jer... 



Setuju tak jika 40% daripada markah untuk penilaian entri peserta contest ibu sihat anak riang.. dibuat dalam bentuk point @ markah dari kawan-kawan.


Bukan apa.. fenin juga kepala kakyong ni nak decide which is the best.. sebab semuanya best2 belaka.. almaklum lah tips untuk pendidikan anak-anak ni.. memang banyak faedahnya, memang menyeronokkan dan praktikal untuk anak-anak... 


Oleh kerana tak rela nak fenin2 seorang diri.. maka kakyong ambil pendekatan yang dibuat dalam contest dari blog Denaihati.. dimana point/markah di ambilkira melalui berapa banyak klik dari sharing button & jumlah komen. 


Dan supaya proses ini ADIL dan SAKSAMA.. entri peserta contest akan di UPkan di blog ini dan setiap peserta akan diberi tempoh masa selama 1 minggu (7 hari) untuk mendapatkan sokongan dari kawan-kawan.. 

Jadi dalam tempoh 7 hari itu, pandai2 lah kome untuk ajak (promo) kawan-kawan untuk klik sharing button dan juga meninggalkan komen di entri berkenaan. Selepas due date saya akan off kan ruangan komen untuk entri yang berkenaan & akan printscreen siap-siap sharing button.



Yang pasti, jumlah komen mesti lebih dari 8 patah perkataan, jika kurang penganjur akan delete tanpa was-was sebarang amaran.



Saya harap2 kawan-kawan setuju lah yer... lagipun ini lah masa nya kawan-kawan belajar sesuatu dalam dunia blog ni... ruang untuk mempromosi dan juga ruang untuk mencari & memberi sokongan sesama kawan-kawan blog.


JIka  tiada aral., saya akan mula kan proses penilaian ini mulai 1 Mar 2012. 



salam kasih sayang,
.

Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
13 Comments
Comments

13 comments

28 Feb 2012 10:31:00 PG

Setuju sangat...tapi dengan syarat juri2 awam nih bukanlah peserta yang bertanding :D

28 Feb 2012 11:46:00 PG

bagus juga idea kakyong tu, minta tolong juri awam, penat jd pengadil sorang2 kan :D

28 Feb 2012 1:22:00 PTG

Macam mana nak sertai ni kak yong...

28 Feb 2012 1:33:00 PTG

@Dieyna sila ke link ni yer... due pada 17 Mar 2012..

http://ibualiya.blogspot.com/2011/12/contest-giveaway-ibu-sihat-anak-riang.html

28 Feb 2012 1:33:00 PTG

@Kimmie tu lah kimmie.. sambil2 tiru gaya & cara blogger2 hebat... ;)

28 Feb 2012 1:54:00 PTG

@Ina Hashim saya sebenarnya tak nak letak syarat yg rigid.. cuma saya benarkan peserta (owner entri) utk reply setiap komen yg diberi..

sebab kotak komen saya ni ada button reply.. ;)

28 Feb 2012 8:22:00 PTG

ok jugak tu..
tp..nampak gayanya jenuh jugaklah den...skrg takde masa sngt nak bw..dah busy nak pindah randah....huhuuu..

28 Feb 2012 10:31:00 PTG

alamaksss.... ade penat sikit di situ(raih vote)...hikss...

utk yg masuk contest tp bukan jenis tips punye, sama jugak ke kakyong

1 Mac 2012 4:01:00 PTG

macam kurang bersetuju pula.hakhak..

4 Mac 2012 9:55:00 PTG

huhuu.. bab2 nk raih vote ni yg susah ni...

5 Mac 2012 3:30:00 PTG

bab2 raih vote ni agak penat jugaklahh.... silap2 surrender je tang tu...wuhuhuu..tp takpelah,cube je lah dulu... kdg tu bukan ape kkyong, org yg sudi vote ni geng2 kite jer... yg tak berapa geng tu xbrape sudi nk vote...hmm

18 Mac 2012 7:29:00 PG

gdluck pd semua peserta....mmg berinformasi...

20 Mac 2012 7:21:00 PG

alahai..baru online ni..tak sempat nak ngomen yang dah tamat tempoh..

Catat Ulasan