NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Khamis, Februari 09, 2012

Home » , » Kena tinggal

Kena tinggal



Salam bahagia,


Bulan ni rasanya bulan yang saya agak banyak meninggalkan blog ini...

  • tak update entri setiap hari
  • tak balas komen (banyak tau komen-komen di entri2 yang lalu saya tak sempat balas, tapi saya baca semua komen-komen tu tau.. )
  • tak blogwalking berhari-hari.. huhhhuuu (banyak implikasinya kat sini.. tertiba rasa jauh dengan kawan-kawan blog... )

maaf kan saya yer.. bukan sengaja.. tapi diluar kemampuan untuk mengadap blog seperti selalu.. 

ni lah kos melepas nya.. bila dah fokus dengan kerja lain (yang menuntut masa & kudrat).. blog terpaksa diabaikan seketika.. semalam konon-konon nak UPkan entri WW pun tak sempat.


 
saya cuba untuk 'kembali' seperti biasa... hopefully saya dapat balik jadual saya yang biasa...


sebagai tanda minta maaf.. ini ajer lah yang mampu saya jamu untuk kome yang masih sudi bertandang ke blog kecik saya ni...





Jemput makan , jangan lupa baca Bismillah dan doa makan  big grin


p/s
walaupun dalam kalut.. tapi takde lah tensen @ stress macam hari tu.. terubat sikit rasa tertekan tu & lapang dada sebab menang GA , boleh baca kat SINI & SINI.





salam kasih sayang,
.


Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
21 Comments
Comments

21 comments

9 Feb 2012, 10:17:00 PG

sama la kak yong...

hak bawah tu mee rebus yer?nampak sedap tuh

9 Feb 2012, 1:02:00 PTG

bila dah mula ngan keja lain.. memang tak sempat nak berblog kan..

9 Feb 2012, 1:13:00 PTG

Aiskrim bubur kacang...nostalgia zmn kecik2 dulu...hehe

9 Feb 2012, 1:54:00 PTG

kak yong nak ais krim bubur kacang tu ... dah lama tak makan

9 Feb 2012, 2:08:00 PTG

dapnyer meeee tu. pos lah sini sikit kak yong

9 Feb 2012, 2:20:00 PTG

kak yong... izan suka makan mee rebus. tapi tak rajin buat sendiri. sedap tu ada udang tergolek2...

takpe kak yong... dahulukan mana yg lebih penting kan...

izan pun dah 2-3 hari tak bw ni... tenet slow kan...

9 Feb 2012, 5:13:00 PTG

x pe la k.yong.. ade keje kan nak wat camner.. sedapnya eskem mesia tuh.. eskem bubur kacang tuh memang peveret sy masa kecik2 dulu..

9 Feb 2012, 5:46:00 PTG

sedapnya aikrim kacang tu :) terliur lah pulak hihi

9 Feb 2012, 7:17:00 PTG

terus teringtkan kampung... :(

9 Feb 2012, 8:33:00 PTG

semua kat atas tu faberet saya kak...
huhuuh..terliurnya..

9 Feb 2012, 9:56:00 PTG

@MamaYatie yer mee rebus.. kurang umph sebab xde cucur yg keras mcm yg kedai mamak tu... hehehhe... tp boleh la belasah sampai licin..

cuma yg tak best, bila fikri cakap 'kalo ibu buat mee goreng lagi best, paling sedap sekali'... mujur la dia cakap tu dah habis 1 pinggan dia habiskan mee tu.. :p

9 Feb 2012, 9:56:00 PTG

@CuTeMiUt78 memang betul, sian blog kena tinggal berhari2..

10 Feb 2012, 1:15:00 PTG

assalamualaikum kakyong....

Askrim bubur kacang tu mmng fav...dah lama tak makan....Nasib baik ada kat sini...hehe...

10 Feb 2012, 4:13:00 PTG

terliur tengok mee tuh bib petang2 camnih....

11 Feb 2012, 12:11:00 PG

macam akk janjikan haritu.. dah review kakyong kat alexa..jom review sesama..hihi

11 Feb 2012, 12:17:00 PG

@CikSembang Allah kak.. 2-2 blog alexa nya kak review.. terima kasih kak... nanti saya review alexa kak... baru nak jenjalan jelajah blog.. dah tghmlm pulak...

saya ingat nak buka segmen utk review among kawan2 blog yg kenal.. hihiii.. yg kenal ni senang sikit nak review kan..

btw, terima kasih yer kak..

11 Feb 2012, 5:58:00 PTG

sama je kakyong. Yus pun kurang update dan bw minggu ni...

mee rebus ya tu...:)

11 Feb 2012, 6:00:00 PTG

sedapnya mee rebus..aiskrim tu pun sedap tp sygnya sy tak makan bubur kacang.hehe..

13 Feb 2012, 3:23:00 PG

Aiskrim tu lama dah tak makan... last makan..hmmm..x ingt dah...

13 Feb 2012, 11:24:00 PG

kita ni manusia biase kan kkyong ... kalau robot tu lainlah juge..leh setting2 bagai .. hak2

ala kkyong .. nak mee rebus betoi2 punyerr ... terliur ni tauu :p

13 Feb 2012, 11:59:00 PTG

samala kita kakyong..blog tu baru nak update balik..hari ni baru sempat bw..

p/s : sedapnyer aiskrim bubur tu..nyum..nyum..

Catat Ulasan