NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Rabu, Februari 15, 2012

Home » , » WW : hari yang terang

WW : hari yang terang



Salam bahagia,














nota :
melayan budak kecik yang bosan ... time ni baru pukul 9 pagi tau... tengok lah betapa panas nya hari...


p/s
lately rasa macam tak cukup pulak 24 jam.. blog ini pun dah semakin terabai..


salam kasih sayang,
.

Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
14 Comments
Comments

14 comments

15 Feb 2012, 12:08:00 PTG

Perghhhh...terangnya kak, ingatkan cuaca di ptg hari.

15 Feb 2012, 1:26:00 PTG

ya.. sekarang musim panas kan kakyong :)

15 Feb 2012, 2:22:00 PTG

salam yong..kat kwsn perumahan ker tu?area mana ni ya?

15 Feb 2012, 3:08:00 PTG

Seronoknya main buaian...xpanas ke tu???? hehe

15 Feb 2012, 5:02:00 PTG

memang panaskan kak.. tp kt tpt sy nih tgh hujan lebat.. besh je rasa.. sejuk sket tido malam nti.. hiks..

noidea
15 Feb 2012, 6:44:00 PTG

nak tanya.. rumah tu bukan teres 2 tingkat kan?

15 Feb 2012, 8:15:00 PTG

rajin ibu layan anak... pagi2 dah keluar ke taman...

bila kat sini, baru saya sangat menghargai matahari :)

15 Feb 2012, 9:10:00 PTG

kasih seorang ibu., sanggup temankan anak maen buaian even panas. :)

15 Feb 2012, 10:39:00 PTG

sini cuaca tak brapa elok 2-3 hr ni...langit suram2 gitu

16 Feb 2012, 1:30:00 PTG

cuaca yg cerah...memang seronok dpt bermain di luar :)

16 Feb 2012, 4:12:00 PTG

pagi2 dah pegi taman permainan ya kak? Demi anak...:)

16 Feb 2012, 8:43:00 PTG

ingat kan main waktu petang..
sekarang ni kul 9 pagi tapi matahari mancar macam kul 12....terik....

17 Feb 2012, 12:03:00 PTG

cerahnya cuaca pagi kat tempat kakyong. kami kat sini baru arini panas n cerah waktu pagi. dah berapa hari mendung n ptg hujan je.

22 Feb 2012, 10:42:00 PTG

budak2 klu dpt main,panas pun tak dihiraunya..:)

Catat Ulasan