NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Isnin, Mac 19, 2012

Home » , » Senarai Peserta Contest & Giveaway Ibu Sihat Anak Riang

Senarai Peserta Contest & Giveaway Ibu Sihat Anak Riang



Salam bahagia,


Ini senarai semua peserta, nombor bertuah kome boleh semak di bahagian giveaway ya.


Senarai peserta Contest :



Senarai peserta Giveaway & nombor bertuahnya :

  1. PuanBee
  2. SitiSifir
  3. Puan Kutu
  4. Puan Kutu
  5. Ummi Hanie
  6. Zuraida Rahim
  7. Ummu Muhammad
  8. Aisha Adyshariz - *banner penaja
  9. NURR F@!SHA F@T!H@H - *banner penaja, follow blog penaja & LIKE FB penaja
  10. yangbaik
  11. KimiChee - Fb Afriza natasha  
  12. AnaLyana 
  13. Nida  Fb Along Nida
  14. Nida 
  15. Kimmie  FB Rusazziana Ahmad
  16. ekinashikin  Fb Nur Ashikin Ramli
  17. Ummi Hanie Fb Annisa Azmier
  18. ZieFauzi - Fb Zie Fauzi
  19. IntaNBerliaN Fb Zarina tazari
  20. IntaNBerliaN
  21. PuanKutu
  22. Kak Sari Fb Saribanon Saffari
  23. CikPuanhady Fb cikpuanhady
  24. Cik Rose Cute Fb cherosliza chemat
  25. CikPuanHady
  26. Zefa NorAsmara
  27. Azatiesayang FB kak yang
  28. Mama Yatie  FB Norhayati Bt Abdullah
  29. Mama Yatie
  30. Nur Anisah  FB 'Nur Anisah'
  31. Lelalelord FB Lela Lelord
  32. Lelalelord
  33. UmmuMuhammad
  34. YatieChomeyl
  35. YatieChomeyl
  36. adianiez AIDA
  37. adianiez AIDA 
  38. Hanni Kassim
  39. Mama Yatie

nak belum join, sila klik banner ni yer.. Contest & giveaway di tutup dengan rasminya pada 17 Mar 2012. Terima kasih atas sokongan yang diberi.






salam kasih sayang,


Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
19 Comments
Comments

19 comments

13 Dis 2011 9:19:00 PTG

eh dah ada senarai.td ptg dok bukak tp tak bley,mgkin kakyong masuk draft kot

13 Dis 2011 11:22:00 PTG

hehehe..saya bukan x nak join kak..tp bab mengarang ni lemah skit..heheheh

13 Dis 2011 11:27:00 PTG

@Puan Kutu ptg tadi tersilap tekan publish.. walhal tak lengkap lagi isi n3 nya.. ;)

13 Dis 2011 11:28:00 PTG

@liana jika tak sudi join part contest.. jom la join part giveaway.. ;)

14 Dis 2011 3:20:00 PTG

kkyong , hanie scheduled entry GA ni kul 6 hari ni (14 dis.'11) yer ... ;)

14 Dis 2011 4:31:00 PTG

@Ummi Hanie ok. noted..

19 Dis 2011 4:59:00 PTG

sy nak tanya GA ni org bujang boleh join ke??? sbb tajuknya Ibu dan Anak...heheheheh

19 Dis 2011 5:03:00 PTG

@Kimmie semua boleh join kimmie.. dlm n3 contest ade sebut, semua boleh join.. ;)

20 Dis 2011 7:47:00 PG

http://thelittlefh.blogspot.com/2011/12/contest-giveaway-ibu-sihat-anak-riang.html

*Updated :) Saya sudah follow blog penaja dan letakkan banner. Like fanpage juga ;)

20 Dis 2011 5:23:00 PTG

@KimiChee ok noted.. sudah update dlm list

23 Dis 2011 1:19:00 PTG

wah bilelah nak menaip contest nihh! T_T

23 Dis 2011 2:54:00 PTG

@Ummu Muhammad tak sabar jugak nih nak baca cerita dr Ummu Muhammad

24 Dis 2011 5:45:00 PTG

ok .. kkyong leh update nama Hanie lagi skali ... utk peserta contest ..yeay~

insyaAllah ada ruang waktu lagi, hanie cube utk entry tips .. tp xjanji tau ... dlm KIV list ;)

2 Jan 2012 8:10:00 PTG

kakyong,ada satu lg entri sebelum entri keriagan tu.. mungkin kakyong tak perasan..ni linknyer..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/12/aktiviti-menarik-dan-simple-untuk.html

31 Jan 2012 1:58:00 PTG

eemm ramai gak yg dah join ya.. maaf la kak yong.. niat dihati cam nak join.. tapi tak sempat la plak

27 Feb 2012 9:44:00 PG

FB NUR ANISAH --> http://www.facebook.com/Budak.baik.blurr?ref=tn_tnmn

tolong tukar :)

3 Mac 2012 11:58:00 PTG

Bila agaknya tutup ni kak yong. Kut2 sempat join contest.. :D

4 Mac 2012 12:01:00 PG

@Zefa NorAsmara 17 Mar 2012.. lagi 2 minggu lebih kurang..

6 Mac 2012 9:54:00 PG

Thanks ajak join kak yong.. tapi mcm tak sempat je nak mengarang hehe...

Catat Ulasan