NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Rabu, Mac 14, 2012

Home » , » WW : Ayam pop-corn tepung magik

WW : Ayam pop-corn tepung magik



Salam bahagia,






p/s
minggu ni pun masih tak berapa nak sempat BW... maaf yer kawan2.. terima kasih pada yang masih sudi singgah di blog kakyong ni.



salam kasih sayang,

.


Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
16 Comments
Comments

16 comments

14 Mac 2012 2:48:00 PTG

dh lama tak makan ayam.rumah kami hari2 menu ikan,sotong n udang.hehe..

14 Mac 2012 4:22:00 PTG

nampak menyelerakan

14 Mac 2012 10:32:00 PTG

@Puan Kutu

kami pun lama tak makan ayam PK.. dok minta sgt2 ni baru dapat.. Alhamdulillah... :)

14 Mac 2012 10:34:00 PTG

Salam, buat sendiri ke tu KakYong?

15 Mac 2012 1:08:00 PG

Tepung ape yg magik tu??

15 Mac 2012 6:21:00 PG

nampak sedap sangat ni.. =)

15 Mac 2012 3:59:00 PTG

nampak sedap.. klu ratah je pun mesti sedapkan kak..

16 Mac 2012 12:41:00 PG

sedapnye... cicah pulak dgn sos cheesy...

16 Mac 2012 10:30:00 PTG

@kimmie memang sedap kimmie... lebih sedap dr yg dijual di kfc... ;)

16 Mac 2012 10:30:00 PTG

@MOH KEMBARA salam kak limah... yer , masak di rumah.. :)

16 Mac 2012 10:55:00 PTG

@Affieza memang spesel tepung ni.. nak tahu lanjut.. meh jengah link ni
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150578685882951.381558.275240777950&type=3

16 Mac 2012 10:56:00 PTG

kakyong menjemput kawan2 yg ada FB utk join GA di kedai kakyong

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150601825767951&set=a.10150601825622951.384985.275240777950&type=1

16 Mac 2012 10:58:00 PTG

@Bardboo yer memang sedap... kalah ayam KFC... hehehhe...

16 Mac 2012 10:59:00 PTG

@ct rahani anak2 memang buat ratah jerr ct.. plan nak buat makan dgn nasi.. tp depa makan camtu jer...

16 Mac 2012 10:59:00 PTG

@Ummi Hanie fikri jer yg kuat melayan cheezy sauce tu... Anis & ALiya tak berapa mau...

17 Mac 2012 6:33:00 PTG

nmpk menyelerakan....

Catat Ulasan