NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Rabu, Mac 28, 2012

Home » , , » WW : bersantai atas TV

WW : bersantai atas TV



Salam kawan-kawan


Si Anis baru balik sekolah... si ibu sibuk didapur... tak dengar bunyi apa2 kat hall... riso pulak si ibu.. hendap pelan2... rupa-rupanya... tengok syiok bersantai atas TV sambil makan koko crunch..






muka tak bersalah... berkali-kali suruh turun.. dia dengan lemah gemalai jer.. sajer nak bikin hati si ibu HOT,,,


anak dara kome ada macam ni ker?!... suka benor panjat-panjat ni..


salam kasih sayang & rindu... lama nya tak BW..
.





Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
14 Comments
Comments

14 comments

28 Mac 2012, 9:56:00 PG

mak aii, suka pula dia duk atas tv tu ya kak? Mmg lasak ni.

28 Mac 2012, 10:05:00 PG

alahai lasak gak anak dara kakyong nie.atas tv pun jdi port landing..rumah sy tak bley lepak camtu sbb skrin rata,lgpun aiman wpun boy mmg tak berapa expert dengan ketinggian.hehe..

28 Mac 2012, 2:36:00 PTG

@~ yus ~ panjat pagar pun dah biasa yus , si anis ni.. masa kecik2 dulu lagi la kuat manjat..

tgk gambar kat link ni..

http://kakyong72.blogspot.com/2009/02/anis-yang-cantik-berseri-seri.html

28 Mac 2012, 4:44:00 PTG

wahhh...sampai atas tv dipanjatnya ye kakyong. boleh thn kakak anis ni ye.. hehe...

28 Mac 2012, 6:38:00 PTG

xgayat plk si Anis ni ekh...hehe

28 Mac 2012, 7:23:00 PTG

oh lasak betul , anak bee tk de panjat2 tv lagi hehehe ... lg pun tk smpt kot , ulang alik keluar rumah , bila duk rumah semua baik jek sbb penat .

28 Mac 2012, 9:08:00 PTG

@Puan Kutu

memang boleh tahan lasaknya PK>...

rumah opahnya pun tv flat... x berani dia g dekat.. tp sofa lah pulak yg dipanjat2nya.. siap lompat2 pastu buat aksi stunt..

28 Mac 2012, 9:10:00 PTG

@Izan Ishak

tu lah izan.. dulu kakyong manggakan pintu pagar.. dia boleh panjat pagar tepi nak pergi main rumah jiran sebelah.. memang x reti gayat... aliya memang takut kalo tinggi2 ni.. Anis langsung tak..

28 Mac 2012, 9:15:00 PTG

@Affieza

masa umur 1 tahun dah suka sgt panjat grill. pintu, tingkap.. semua lah yg boleh dipanjat.. habis dipanjatnya..

28 Mac 2012, 9:19:00 PTG

@puanbee tu la bee.. anak2 kakyong ni tak reti makna penat.. tp mlm ni anis tidur awal.. 8.30 td dah terus tidur... ;)

29 Mac 2012, 8:50:00 PG

hehe..dlm byk2 tempat..kenapa atas TV menjadi pilihan Anis...

29 Mac 2012, 6:45:00 PTG

hehehe, anis, anis... nasib baik anak dara saya tak suka panjat2.. sekarang turn anak teruna saya yg kecik suka memanjat :), dulu tv selalu jugak jadi mangsa, sekarang suka sgt panjat tingkap

1 Apr 2012, 6:50:00 PTG

byk2 pot kt tv jadi pilihan anis ye..bahaya tu anis..lain kali jgn lepak kt situ ye syg......

5 Apr 2012, 2:14:00 PTG

alahai anis darling. sib baik la nurin & syuhada tak pernah buat pe'el gini. if diorang buat dulu2 (waktu tv style gini) memang kena la dgn ayah teruk. skang beli tv skrin leper, diorang just suka lepak kat kabinet tv, duduk! tapi bila ayah diorang ada, tak le buat :)

Catat Ulasan