NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Sabtu, Mac 24, 2012

Home » , » Pemenang : Giveaway Ibu Sihat Anak Riang

Pemenang : Giveaway Ibu Sihat Anak Riang



Salam bahagia kawan-kawan,


Terima kasih kepada kawan-kawan yang telah menyokong dan join Contest & Giveaway Ibu Sihat Anak Riang.


Memang dari pagi nak buka blog & update n3 ni.. walaupun saya dah umumkan secara tak rasmi di Facebook malam semalam, 23 Mar 2012.



Cabutan telah dibuat oleh ALiya.. sebabnya jam 10 malam lebih tu si Fikri dan Anis sudah 'belayar' awal2 lagi..


semua kertas untuk cabutan dah ready dalam magik bowl.. check no bertuah kat sini.



Jadi, ini lah nama-nama yang bertuah, yang telah dicabut oleh Aliya.



Kalo tak berapa jelas, ni saya senaraikan :


Yang bertuah menangi tudung tajaan De'chanteque Butik , tengok hadiah yang dimenangi kat link ini yer..

  • Aida Hanafiah -- tudung 1
  • Lela Lelord -- tudung 2
  • Ummi Hanie -- tudung 3

Yang bertuah menangi blaus tajaan Take Me Home,  tengok hadiah yang dimenangi di link ini.
  • Yangbaik @ Salatul Zarida Ishak - blaus pink flowery
  • Yatie Chomeyl - blaus purple black & white

Yang bertuah menangi buku bernilai RM10 dan voucher bernilai RM10, tajaan Islamic Books for Kids, hadiah boleh pilih.
  • Mama Yatie

Yang bertuah menangi 1st baby romper (hat & pant) tajaan SNUUS~ Where Beauty,Health and Fashion Collide :
  • CikPuanhadi


dan untuk yang namanya tidak dicabut oleh ALiya.. jangan gusar, anda tetap bertuah.. kerana saya berbesar hati untuk hadiahkan anda voucher bernilai RM5 (tiada expiry date), boleh shopping di kedai kakyong yer.. 

Puan Bee | Pija @ Sitisifir | PuanKutu | Zuraida Rahim | Ummu Muhammad |  Aisha Adyshariz | Nurr Faisha Fatihah | KimiChee | Analyana | Nida | Kimmie | ekinashikin | zie Fauzi | IntanBerlian | Kak Saribanon | CikRoseCute | Zefa NorAsmara | Azatiesayang | Nur Anisah | Hanni Kassim



Buat semua pemenang.. sila emailkan butiran (alamat dan no telefon) untuk urusan penghantaran hadiah.. yang menang voucher RM5, kakyong akan emailkan @ PM/inbox di FB kod voucher nye.. 



Terima kasih kepada penaja :

  Amira Studio




nota : maaf, bukan tak mau nak beri backlink pada nama peserta.. tapi tak sempat.. 


Keputusan untuk contest akan ambil masa sikit ya.. almaklumkan ada beberapa entri peserta lagi yang belum sempat saya UP kan.. maaf yer, kesuntukan masa benor sekarang ni.



p/s
ada lagi giveaway yang sedang ON di blog ini.. anda mahu magik bowl... & saya juga ada sponsor untuk giveaway di blog AMNA jemput lah join yer..



salam kasih sayang & selamat berhari minggu,



Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
19 Comments
Comments

19 comments

24 Mac 2012 4:00:00 PTG

syukurrr.... ni smgt membara nk join ga lagi dan lagi ni .. hehe

terima kasih kkyong,aliya (pncabut undi) dan de chantique ! :)

24 Mac 2012 4:12:00 PTG

tahniah semua pemenang! ;)

24 Mac 2012 4:14:00 PTG

tahniah semua
tq kakyong dan penaja

sy dh email yek

24 Mac 2012 4:46:00 PTG

tq aliya/ anis...sayang kamu dua ketat2x...hahaha

24 Mac 2012 5:32:00 PTG

Tahniah pada yang berjaya :)

24 Mac 2012 7:21:00 PTG

tahniah kepada hanie dan semua pemenang..:)

24 Mac 2012 8:38:00 PTG

tahniah semua:-)

24 Mac 2012 8:38:00 PTG

tahniah semua:-)

24 Mac 2012 8:39:00 PTG

tahniah semua:-)

24 Mac 2012 8:45:00 PTG

tahniah kpd pemenang. Terima kasih kakyong, sudi juga bagi voucher kat peserta lain :D

25 Mac 2012 12:01:00 PG

tahniah pd epemang n thanks yer kakyong.. :-)

25 Mac 2012 7:15:00 PG

tumpang seronok. tahniah!

25 Mac 2012 6:33:00 PTG

Salam , :)


Tahniah pada pemenang! :))


Saya dah tukar link blog .

http://cerita-amna.blogspot.com/

maafkan saya ..

26 Mac 2012 8:32:00 PG

TAHNIAH kepada semua pemenang..

26 Mac 2012 2:42:00 PTG

tahniah utk semua pemenang.. :)

26 Mac 2012 5:32:00 PTG

Tahniah kepada semua pemenang

27 Mac 2012 11:08:00 PG

Tahniah yg menang..
TQ kak yong..dpt gak ye voucher 5 hinggit tu...boleh soping..heheh

19 Apr 2012 10:26:00 PG

@Puan Kutu

ye, thanx kutu... berkat sokongan kutu dan kengkawan lain jugak ;)

19 Apr 2012 10:27:00 PG

@kimmie

thanxx ye kimmie, antara penyumbang komen di entry hanie.. ;)

Catat Ulasan