NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Rabu, Disember 28, 2011

Home » , » Hadiah Contest & GA dari Take Me Home

Hadiah Contest & GA dari Take Me Home



Salam bahagia,


Okay, ini adalah hadiah daripada Ely Hasrol , penaja Take Me Home.


Sila abaikan baju purple yang dipakai didalam tu... modelnya malas nak salin baju yang dia pakai. Modelnya ni kurus jer dan baju-baju tu semuanya besor untuk si model.  dan saya pulak, segan nak menggayakan baju-baju nih.

nota : model saya ni kurus kering jer orangnya.. tinggi dalam 153cm



2 blaus ini hadiah untuk contest

sila abaikan tshirt purple yg dipakai belah dalam
saiz blaus :
bahu 15"
panjang 35"


sila abaikan tshirt yang dipakai belah dalam
saiz blaus :
bahu 16"
panjang 36" 

dua-dua blaus adalah jenis lycra (memeri) dan agak berat.. elok jer jatuh ke bawah
dua



2 baju ni untuk hadiah giveaway

saiz baju :
bahu 15"
panjang blaus 35" 


blaus ni nampak besor untuk si model, tapi kalo saya yang pakai, ketat sikit dibahagian pinggul :p
ukuran baju :
bahu 19"
panjang blaus 36"




Terima kasih pada Ely Hasrul @ Take Me Home.


klik banner untuk join Contest & giveaway..





Salam kasih sayang,
.


Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
9 Comments
Comments

9 comments

28 Dis 2011 3:12:00 PTG

wah lawa2 gak blous n cardigennya..moga ada rezeki.hehe..

eh entri tips tak buat lg nie..rajin sikit yer pk.nak copy entri lama je kot.huhu..

28 Dis 2011 3:32:00 PTG

cantik2 blaus nye...sukeee ~ rugi sape tak join ni :p

28 Dis 2011 5:39:00 PTG

@Puan Kutu 2 in 1 tu puan kutu.. bukan 2 lapis, tapi memang dia jahit sekali..

28 Dis 2011 5:40:00 PTG

@Ummi Hanie betul hanie.. kakyong suka yg warna purple tu... ;)

28 Dis 2011 5:50:00 PTG

hadiah telah dipublish kan....:)

28 Dis 2011 10:25:00 PTG

meriah2
murah2 rezeki rakan2 blogger selamanya

29 Dis 2011 7:56:00 PTG

@Kimmie yay.. mana tahu ade rezeki Kimmie ;)

29 Dis 2011 7:56:00 PTG

@tehr Alhamdulilllah, Amin Amin Ya Rabbal'alamin

19 Jan 2012 11:47:00 PTG

suka hak kelabu tu..nampak versatile jer..cheewahhh..

Catat Ulasan