NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Jumaat, Disember 02, 2011

Home » , » Yang rajin intai-intai ke blog kakyong Ibu3A

Yang rajin intai-intai ke blog kakyong Ibu3A




Salam bahagia..

Cer cuba semak, ada tak blog kome dalam senarai ni.
















Visits

762
% of Site Total: 21.26%

Pages/Visit

1.88
Site Avg: 1.46 (28.85%)

Avg. Time on Site

00:04:16
Site Avg: 00:01:37 (163.24%)

% New Visits

46.19%
Site Avg: 80.75% (-42.79%)

Bounce Rate

58.01%
Site Avg: 74.61% (-22.25%)
Source
None
Visits
Pages/Visit
Avg. Time on Site
% New Visits
Bounce Rate
1. 1172.4800:06:0527.35%34.19%
2. 812.5400:10:121.23%46.91%
3. 652.0500:05:2729.23%46.15%
4. 441.8600:07:0438.64%59.09%
5. 351.6300:00:3591.43%57.14%
6. 251.0800:00:01100.00%92.00%
7. 221.1800:00:4536.36%86.36%
8. 202.0500:06:4715.00%60.00%
9. 161.1900:00:2231.25%93.75%
10. 152.3300:04:180.00%20.00%
11. 131.1500:01:25100.00%84.62%
12. 121.5800:05:0166.67%66.67%
13. 111.8200:06:139.09%54.55%
14. 101.4000:03:1660.00%60.00%
15. 91.3300:01:0522.22%66.67%
16. 91.4400:00:5266.67%77.78%
17. 91.6700:01:4511.11%55.56%
18. 81.3800:04:0037.50%62.50%
19. 71.4300:02:1671.43%57.14%
20. 61.0000:00:0066.67%100.00%
21. 62.0000:01:0450.00%66.67%
22. 61.1700:00:2483.33%83.33%
23. 52.6000:01:3680.00%60.00%
24. 51.6000:01:48100.00%40.00%
25. 51.8000:02:05100.00%20.00%



Ini adalah list blog referral dari blog kakyong72.blogspot.com, sepanjang Nov 2011. Terima kasih pada semua.. saya akan pelan-pelan masukkan link blog kome ke bloglist saya di blog Keluarga Ibu 3A.



Ubat untuk sakit-sakit otot dan sakit urat 


p/s
Buat yang tiada nama dalam list tersebut, jangan riso.. jika anda selalu komen di blog kakyong Ibu 3A, saya pasti akan masukkan link blog anda.. saya sebenarnya lebih memilih untuk kerap BW ke blog kawan-kawan yang rajin tinggalkan komen.





salam kasih sayang,
.


Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
19 Comments
Comments

19 comments

2 Dis 2011, 5:30:00 PTG

puanbee tk de lak huhu

2 Dis 2011, 5:32:00 PTG

@puanbee walaupun link Bee tiada dalam referal, tapi Bee paling setia.. selalu support blog kakyong...

#mode terharu

2 Dis 2011, 5:40:00 PTG

teman pun takder ler yong... takper cuba lagi ...

2 Dis 2011, 5:55:00 PTG

@Cho Zila jangan lupa tukor kan link blog ke http://ibualiya.blogspot.com yer.. ;)

2 Dis 2011, 6:06:00 PTG

Pun tak de ya...hihiihi lately dah jarang dpt BW :(

2 Dis 2011, 6:28:00 PTG

@Anamarza walau pun xde dlm link referral, tp ade juga Ana tinggalkan komen.. ;) blog Ana dah dimasukkan dlm bloglist.. :)

2 Dis 2011, 9:01:00 PTG

ooo alkisahnya.. blog referal.. ingatkan apa tadi.. hehehe.. :)

>> nani datang sini nak ngantor kek karamel ni.. ade org rumah tak ni? hihi

2 Dis 2011, 9:22:00 PTG

yang penting blog saya ada kat bloglist kakyong.. nanti saya update ya kakyong.

3 Dis 2011, 12:52:00 PG

i nak gakkk..hee

3 Dis 2011, 3:40:00 PG

eh...xde jgk... nk kenabg ada ni.. hehehe... Kak Yong,pasni blog ni je ke akan diupdated?? blog 1 lg mcmana???

3 Dis 2011, 9:07:00 PG

suka jengah sini ttp kesibukkan membataskan....

3 Dis 2011, 11:35:00 PG

@kakyongsiap ada mood tu hehe ..kita kawan lama dah kan ..

3 Dis 2011, 11:46:00 PG

@Nong Andy terima kasih... rajin2 lah mai sini ya..

3 Dis 2011, 11:46:00 PG

@yan dah dimasukkan kakyan

3 Dis 2011, 11:47:00 PG

@Zie Fauzi kakyong menten blog ni & kakyong.com ajer.. ;)

3 Dis 2011, 11:47:00 PG

@NzA kak dari dulu (sejak 2 tahun dulu) pun selalu jengah blog saya.. walaupun bz ya amat.. ;) terima kasih kak

3 Dis 2011, 11:48:00 PG

@JaSSNaNi heheh... kek or kek caramel... bila la pandai nak buat... hihii

3 Dis 2011, 3:48:00 PTG

mekasih kakyong...blog izan ada tu...

4 Dis 2011, 4:39:00 PTG

blog saya dah ada..tq kak yong...

pelan2 yer kak yong,bukan senang nak mula dr 0 ni..:)

Catat Ulasan