NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Jumaat, Disember 16, 2011

Home » , » Hadiah Tudung dari De'chanteque Butik

Hadiah Tudung dari De'chanteque Butik



Salam bahagia,


Semalam baru terima parcel dari Ida @ e_da.. Alhamdlillah, walaupun sampul tu terkoyak sikit.. tapi semua barang masih ada...



ganeh benor orang-orang Pos ni kan.. main campak-campak jer.. sampai terkoyak sampul.. 



ini pun sebenornya hadiah untuk contest & giveaway juga.. tapi buku ABC dan 123 tu si Aliya dah bawa lari.. jenuh la pujuk2.. "ini orang punya, nanti ibu nak bagi kat orang ni".. tapi dia claim "baby punya, baby punya".. jadi tinggal 2 buku nota comel tu jer..  Maaf lah Ida, & terima kasih sebab berbesar hati hadiahkan buku ABC & 123 tu untuk anak-anak kakyong.. ohya, nampak tak sepit-sepit comel tu.. sepit tu pun akan dihadiahkan sekali dengan tudung.



Jom layan hadiah untuk tudung-tudung. Maaf lah yer.. ade sorang model tu, masham jer mukanya... mood tak okay.. berebut buku ABC & 123 dengan Aliya.. yang ibu ni nak juga pakaikan dia tudung tu.. 



tudung 1 hingga 3 untuk hadiah giveaway

tudung ciffon & inner pink
tudung ini jarang.. jika pakai dengan inner yang lebih panjang @ tudung mini, lebih bagus


tudung chiffon & inner panjang warna peach, 

inner kuning & shawl..
ini sengaja saya gayakan macam ni.. ade tak ala2 mak datin


Tudung 4 & 5 - hadiah saguhati untuk contest
inner dan shawl... & buku nota comel 





inner ni jenis yang 1/3.. nak kata  1/2 pun tak boleh.. mungkin boleh saya katakan ia ala2 'headband' gitu..
anak-anak memang tak muat pakai inner tu, jadi saya sepit kan dengan sepit comel tu dibawahnya..



Insya Allah, nanti saya akan senaraikan hadiah untuk untuk pemenang contest dan hadiah untuk giveaway. Untuk entri ni hanya jamu mata jer yer... hadiah-hadiah yang bakal kome menangi..



klik banner untuk join Contest & giveaway..





salam kasih sayang,
.


Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
16 Comments
Comments

16 comments

16 Dis 2011 3:22:00 PTG

hahaha gelak besar sy tgok modelnya.monyok jer!tp tetap comel..:)

16 Dis 2011 3:30:00 PTG

comel model

16 Dis 2011 3:35:00 PTG

Lawaaaaaaaaaaaanya model tudung tu!!!! comel! hehe....

16 Dis 2011 4:57:00 PTG

comelnya...... yang mulut kasi muncung mcm nomi campble tu paling comel. aku nak vote 10 undi hehehe.. e? ini bukan contest model paling pandai beraksi ke? sori...

*merapu pula di blog kakyong hehehe!

16 Dis 2011 7:16:00 PTG

panjangnya muncung.. boleh ubuh penyepit kat muncung tu..
:D

18 Dis 2011 10:06:00 PTG

Tq kak yong sudi terima.. :)yg pic tudung peach tu mirip betul rupakak yong..hehhe

19 Dis 2011 12:05:00 PG

comel je model2 m'gayakan tudung ... ;)

20 Dis 2011 5:15:00 PTG

@Puan Kutu heheh.. tu lah, dah la mood tak okay.. kena paksa lak dgn ibunya..

20 Dis 2011 5:16:00 PTG

@AziE kalo si kakak tu mood okay, bertambah comel lah kot.. hahhaha... ;)

20 Dis 2011 5:16:00 PTG

@eus tudung tu yg cantik.. berseri2 bila model yg pakai.. ihik..

20 Dis 2011 5:18:00 PTG

@Nong Andy hahha.. ken kali kita buat contest model tudung paling pandai beraksi.. kihkihkih...

mood x okay.. macam tu lah.. sampai boleh sangkut hanger.. lagi diusik lagi kuat muncung nya..

20 Dis 2011 5:20:00 PTG

@cikgu isza hehhehe... anak dara yg sorang ni memang gini.. memang suka muncung.. tak tau lah sekolah nanti camana.. mood tak tentu

20 Dis 2011 5:22:00 PTG

@@e_da aliya ni memang karbon-copy kakyong masa kecik.. hehhe..

20 Dis 2011 5:22:00 PTG

@Ummi Hanie model comel sbb dpt tudung yg camel & cantik..

19 Jan 2012 11:45:00 PTG

cantek2 tudung...model masham pun masham la...hahaa

24 Mac 2012 4:06:00 PTG

alhmdllh... dpt tudung 3 ... kalo hanie xpakai pun, ank dara ada 2 org ;)

Catat Ulasan