NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Rabu, Disember 14, 2011

Home » , » WW : contengan dinasour

WW : contengan dinasour



Salam bahagia.



percaya tak ini Aliya yang lukis??!!







..
Jom join contest & giveaway ibu sihat anak riang
..




salam kasih sayang,
.


Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
12 Comments
Comments

12 comments

14 Dis 2011, 6:01:00 PTG

salam kakyong.. Aliyah yang lukis tu? wow.... pandainya! rasanya shinta masih tak boleh lukis macam tu lagi la.. umur derang sebaya je kan. hebat la aliyah.. berkat kerajinan kakyong memupuk minat dan kreativiti dia la tu..

14 Dis 2011, 6:35:00 PTG

pandainya melukis,solutelah..:)

14 Dis 2011, 7:45:00 PTG

Kreatif Alia nih kak long..
selalu beri dia melukis bagus..

14 Dis 2011, 11:54:00 PTG

wahhh..aliya yg lukis tuh?? serius kagum..zara mmg tak pndai lagi melukis sndiri..mungkin mamanye yg tk rajin nk bagi pendedahan..setakat kaler2 n tulis huruf ikut titik2 jeklah die boleh setakat nih..=p..bravo aliya!!..=)

15 Dis 2011, 10:03:00 PG

Senang hati kan kakYong bila perkembangan anak gini kan. Tiba2 je rasa penat hilang.

15 Dis 2011, 11:39:00 PG

hebatnya adak dara kecik kak yong. cantik lukisan dinasour aliya! clap3x!!!!

15 Dis 2011, 12:05:00 PTG

@Nong Andy

mami shinta,
Aliya ni dia suka perati kan abg dia.. apa abg buat, dia mesti nak cuba buat..

skrg ni sejak dah pandai lukis dinasor nih.. hari2 tanya ibu 'ibu pandai lukis dinasor'.. ibu jawab lah tak reti.. nanti dgn bangga nya dia jawab 'baby pandai.. macam ni macam ni macam ni jer.'.. sambil tgn tunjuk cara nak lukis...

hahahhaa... sabor jer lah..

15 Dis 2011, 12:06:00 PTG

@Puan Kutu hari2 mengadap pensel warna mcm tu lah.. drp x kenal warna, dah kenal warna..

ni pun dia suka tiru apa abg dia buat..

15 Dis 2011, 12:08:00 PTG

@Nur Misnan

Alhamdulillah, kakyong pun masih lagi menilai potensi anak-anak ni..

dalam seminggu tu, ada lah 4-5 kali dia akan melukis mewarna jer..

17 Dis 2011, 4:24:00 PTG

@Lily@MamaZaraZareef

okay lah tu, at least zara dan suka mewarna & menulis ikut titik2.. Aliya dah bosan tulis titik.. jd skrg ni harus divert perhatian dia pada melukis & belajar ABC & menulis..

tp compare dgn Anis yg tahun depan bakal masuk tadika 5 tahun.. senyum ajer lah.. dia langsung tak kesah nak menulis ke mewarna ke melukis jauh sekali.. layan ajer lah

17 Dis 2011, 4:28:00 PTG

@AziE

Alhamdulillah kak..
tp bila kenangkan si Anis.. fuuuhh, letih balik..

17 Dis 2011, 4:29:00 PTG

@Izan Ishak

gitu lah izan.. skrg ni hari2 nak lukis dinasor.. hari2 nak tgk cd dinasor.. kdg2 mlm abg kakak dah tidur, tp dia belum lagi.. sibuk nak adap cd dinasor sorang2..

Catat Ulasan