NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Isnin, Disember 26, 2011

Home » , , » Saja-saja nak tukor header jap

Saja-saja nak tukor header jap




Salam bahagia,








Saja jer try test mencuba.. mengEDIT gambor... crop sikit & simpan..

Header tu panjang sikit.. tapi malas nak adjust dah.. bior jer lah..

Sekadar nak ubah selera..


Gambar tu adik snap semasa di Teluk Senangin.. tengah dok pujuk Aliya yang takut dengan ombak..



JIka kome nak customize blog tapi tak reti nak godek-godek sendiri.. saya sedia membantu. klik sini laju-laju.




salam kasih sayang,



Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
12 Comments
Comments

12 comments

26 Dis 2011, 11:16:00 PG

best juga kalau tukar2 header ni kakyong... semangat nak berblog kan.

26 Dis 2011, 6:16:00 PTG

@Izan Ishak hehehhe.. sesekala tukor lah.. tp nak menten yg dulu jugak..

26 Dis 2011, 10:00:00 PTG

mmg lain dari yang lain..tp serius cantik..tenang jek tgk gmbar kak yong n aliya yg dah diedit tuh..=D

26 Dis 2011, 11:22:00 PTG

Lawa header, pandai kakyong buat :)

Header baru membawa semangat baru kan :)

27 Dis 2011, 12:56:00 PG

kemahiran mengdit gambar ni payah juga nak dapat
saya masih lagi dok belajar godek2 adobe photoshop

27 Dis 2011, 6:16:00 PG

Salam KakYong,

Cantik KakYong, sungguh kreatif. Dlm grafik cam ni pun masih buleh nampak Aliyah berayor mata.

27 Dis 2011, 7:54:00 PG

sy mmg jenis suka tukar header..tp header budak nakal yg pakai skang nie lama sket kot bertempek kt blog..header kakyong nice..:)

27 Dis 2011, 12:02:00 PTG

Assalam.. Maaf, Kak Yong tersilap eja rumahtanggan pada header.. anyway... nice header...

27 Dis 2011, 4:25:00 PTG

kalau dh mahir mmg senang la k.yong..bila2 masa boleh tukar2...header tu cantik...nmpak mcm lukisan setelah diedit....

27 Dis 2011, 5:19:00 PTG

cantik header.. suke tgk!

28 Dis 2011, 10:26:00 PG

Salam Kakyong...

Cantik header br ni..suka sgt gambo camni..sejuk je mata nengok..ala2 menggamit kenangan lalu gitu..hehe

28 Dis 2011, 4:04:00 PTG

cntik header tu kkyong

gaya model2 nye pun sesuwei utk g,mbr jenis gitu .. ;)

hanie pun jenis suke tukor2 header gak cume skrg tgh mood pakai header mini ;)

Catat Ulasan