NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Khamis, Disember 29, 2011

Home » , , » Hadiah dari House of Pines sudah sampai

Hadiah dari House of Pines sudah sampai



Salam bahagia,


Bahagia, akhirnya ada juga hadiah menang dari giveaway. Join giveaway ni pada 20 Dec 2011. Keputusan dapat tahu pada 24 Dec 2011..  dan hadiahnya sampai pada 28 Dec 2011.. cepat dan cekap.. harap-harapnya kakyong pun akan secekap ini nanti, terutama bab nak pos-mengepos nih..





Ni le hadiahnya.. kemeja kotak berlace... cantik. kain agak nipis..




Seperti yang dijangka kemeja berkotak ni memang sesuai untuk orang slim-melim seperti model blaus dari Take Me Home tu.. Saya nak pakai tak celus nak masuk tang lengan.. hahahah... serupa balut buah nangka/cempedak dah rupanya.. Maka memang sah lah baju kemeja kotak berlace nih bakal jadi milik adik bongsu saya.. 




sekadar halwa mata.. lunch kami semalam.. 






p/s
scheduled n3 ni.. petang nanti baru balik & dapat online.


JIka kome nak customize blog tapi tak reti nak godek-godek sendiri.. saya sedia membantu. klik sini laju-laju.

Jom join segmen rerama berterbangan, due 31 Disember 2011, jam 11.59 pm

.. Jom meriahkan sekali contest & giveaway ibu sihat anak riang..






salam kasih sayang & selamat berhujung tahun.,



Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
10 Comments
Comments

10 comments

29 Dis 2011 9:39:00 PG

hehe, simpan untuk Alya pakailah kak...

p/s: mcm mana buat gambar tukar2 macam tu??

29 Dis 2011 11:05:00 PG

Bertuah kakYong. Akak tak pernah menang GA....sbb tak join GA.

29 Dis 2011 3:33:00 PTG

muda2 dulu memang baju semua kotak2 je
suka sangat

29 Dis 2011 6:08:00 PTG

@~ yus ~ ntah tahun bila la dia leh pakai.. hehhehe... kang reput dimakan lipas.. ;)

gambar tu guna photoscape jer.. check menu animated gif

29 Dis 2011 6:10:00 PTG

@AziE kak. kalo tak pernah join sure lah tak kan dpt.. hihiii.. cer try join kak.. best jer perasaan bila dpt hadiah dr giveaway rakan blog nih.. walau bukan hadiah yg mahal2, tapi seronok sbb byk hadiah saya dpt, saya sendiri pun x punya bajet utk beli sendiri..

29 Dis 2011 6:10:00 PTG

tahniah kakyong ... bestnya ... dapat baju si alya tu ek ..

29 Dis 2011 6:11:00 PTG

@tehr a'ah.. masa phjg tahun 80'an & awal 90'an dulu memang jd trend tshirt berkotak nih...

29 Dis 2011 7:54:00 PTG

tahniah kakyong....menang GA mmg seronok :)

29 Dis 2011 10:02:00 PTG

tahniah! menang GA

29 Dis 2011 11:03:00 PTG

alahai jadi rezeki adk bongsu kakyong la nmpknya..tahniah tau menang!mmg mura rezeki..:)

Catat Ulasan