NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Rabu, Disember 07, 2011

Home » , , » Rebranding contest ibu sihat anak riang - coming soon!!

Rebranding contest ibu sihat anak riang - coming soon!!



Salam bahagia,






Saya sudah hampir selesai berunding dengan penaja hadiah.. Alhamdulillah, mostly dah setuju dan tiada masalah bila saya kemukakan cadangan baru. Now masih menanti kata putus dari seorang lagi penaja.. rasanya tiada masalah.

Jadi Contest Ibu Sihat Anak Riang akan dijenamakan semula menjadi Contest dan Giveaway Ibu Sihat Anak Riang. Insya Allah, syarat penyertaan akan dimaklumkan kemudian. 


Secara asasnya ini adalah hadiah-hadiah yang telah dipersetujui oleh penaja:



hadiah yang ditaja :
Blaus Muslimah Zariya [klik link untuk lihat gambar baju] untuk contest
aksesori anak-anak [klik link untuk lihat gambar] untuk giveaway (belum confirm bilangan)
1st baby romper (hat & pant) (saiz 18-24m) untuk giveaway



hadiah yang ditaja :
buku/VCD bernilai RM30 + voucher RM15  untuk 1 pemenang contest 
buku/VCD  bernilai RM20 + voucher RM10  untuk 2 pemenang contest
buku bernilai RM10 + voucher RM10  untuk 1 pemenang giveaway 





hadiah yang ditaja :
2 blaus untuk contest dan
2 blaus untuk giveaway
hadiah sudah ada ditangan saya.. nanti saya snap photo..
KLIK UNTUK FOTO HADIAH





hadiah yang ditaja :
tudung untuk giveaway (belum confirm berapa helai)
belum confirm lagi tudung yang camana, nanti dah tahu saya kabo yer..
KLIK UNTUK FOTO TUDUNG



Insya Allah, sebaik mendapat persetujuan penuh dari semua penaja & juga pengagihan hadiah, saya akan upkan n3 untuk cara penyertaan ya. 


Untuk Puan Bee dan Pijah, penyertaan anda yang lalu masih diterima dan anda berdua automatik mendapat peluang untuk cabutan bertuah @ giveaway.



p/s
harap2 kali ini akan mendapat sambutan yang menggalakkan.. jika penyertaan kurang dari 20, dalam tempoh 1 bulan, saya mungkin akan batalkan kot & pulangkan semua hadiah pada penganjur... mode ala2 nak merajuk lah pulak... hihiii..

btw, saya sangat berterima kasih dengan kawan-kawan penaja, sebab sama-sama bersabar dengan saya walaupun contest Ibu SIhat Anak Riang tak mendapat sambutan.. gamaknya susah sangat kot atau pun syarat2 nya meNAKUTkan sampai orang takdak hati nak join.. uhukk.. mujur lah 2-2 orang teman blog saya tuh awal-wal dah submit penyertaan, tu yang buat saya sejuk hati sikit..  




Salam kasih sayang,
.


Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
15 Comments
Comments

15 comments

7 Dis 2011 11:31:00 PG

hmm..maybe sbb byk syarat sikit tu kot kkyong.. yg tu hanie no hal sgt ~

satu lg sbb kena perah idea utk diterjemah dlm sebuah entry yg menepati syarat contest...mmg mncabar...hanie dah lama draft ni tp x siap2 lg haa...

gamkanye cemane le rebranding tu yer kkyong?tungguuu ~

7 Dis 2011 1:05:00 PTG

sya mmg plan nk join...last2 lupa terus...hik3...

nanti sya join yer...

7 Dis 2011 1:32:00 PTG

ala.. kakyong. sy tak free nak join. len kali kalau ada contest lain baru join lah :)

7 Dis 2011 2:15:00 PTG

meriahnya hadiah.. klu syarat2 x susah InsyaAllah y join ye k.yong.. :)

7 Dis 2011 3:09:00 PTG

buat yang senang2 je kakyong , yg penting ramai join , bisnes penaja laku dan dikenali kan .. kakyong dapat backlink dan peserta dapat hadiah ,

win win situation ..

sedikit tips dr saya hehe

7 Dis 2011 5:25:00 PTG

@Ummi Hanie Insya Allah, kali ni muungkin mudah.. tapi utk contest tetap perlu bercerita dlm n3.. ;)

7 Dis 2011 5:25:00 PTG

@SYaMiLa ok sya.. join tau..

7 Dis 2011 5:26:00 PTG

@Nong Andyada GA.. senang ajer.. jgn lupa join.. mu tulis novel pjg2 ada masa.. :p

7 Dis 2011 5:27:00 PTG

@ct rahani Insya Allah, semua syarat dah siap.. tunggu greenlight dr penaja.. Insya Allah, x susah ..

7 Dis 2011 5:28:00 PTG

@puanbee terima kasih tips ni Bee..

dah siap dah semua.. tunggu persetujuan dr semua penaja..

7 Dis 2011 10:01:00 PTG

insyaAlllah kalau takde apa2 aral. saya akan join nanti ye kakyong.. =)

7 Dis 2011 10:06:00 PTG

syarat senang mesti orang akan join..saya ni kalo bab cari idea kreatif besenya sy mmg xjoinla...xdok idea

8 Dis 2011 1:41:00 PG

insyaAllah kalau syarat senang mesti ramai yg join kakyong. kalau kena perah idea kreatif2 ni cam izan pun kena ambil masa juga....

10 Dis 2011 5:41:00 PTG

kakyong dah UP kan netri contest & giveaway... ada masa marilah jengah yer..

http://ibualiya.blogspot.com/2011/12/contest-giveaway-ibu-sihat-anak-riang.html

12 Dis 2011 9:20:00 PTG

dtg tgok hadiah jap..baru nak stat karang entri..:)

sy selalu jugak dok fikir tentang ni,tp syaratnya yg ketat tu buat sy tertangguh-tangguh,last2 tak buat2 entri.

Kali nie syarat lebih mudah..nie yg excited nak join.

blog kontest sy pun dah bersawang.join kt main blog sajalah..ramai sket yg ikut,so bley promosi contest n GA kakyong..:)

Catat Ulasan