NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Selasa, Disember 13, 2011

Home » , » Penaja baru untuk Contest & Giveaway Ibu Sihat Anak Riang

Penaja baru untuk Contest & Giveaway Ibu Sihat Anak Riang




Salam bahagia,


Semalam Amira Studio berbesar hati nak menaja hadiah untuk Contest & Giveaway Ibu Sihat Anak Riang.







nampak tak hadiahnya.. 2 topi berkait yang comel untuk anakdara comel dan 2 cap putih korean untuk anak teruna kecil yang hensem. Baby tu model jer yer...



Terima kasih Amira Studio.



Amira Studio




p/s
Saya masih menanti kiriman dari De'chantique butik. Kata Ida dia mengirim beberapa helai tudung (dia tak mentioned berapa helai) , jadi saya kena tunggu dan snap gambornya baru boleh umumkan. Kemudian baru saya akan senaraikan semua hadiah untuk tiap kategori Contest dan Giveaway. Harap bersabar yer..

Tapi memang banyak hadiah yang ditaja ni.. Alhamdulillah, jadi kome jangan lepas kan peluang join Contest & Giveaway ni... mana tahu ade rezeki.. disamping berkongsi tips & keriangan anak-anak, dapat juga hadiah, kan... dan juga dapat tambahan kenalan baru.


Nak join contest & giveaway.. sila klik SINI laju-laju.



salam kasih sayang,
.






Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
4 Comments
Comments

4 comments

14 Dis 2011 12:05:00 PTG

menarik ... sabar ye kkyong,dlm proses drafting lg dan lg .. x mng xtau ler ... hehe :p

14 Dis 2011 12:57:00 PTG

same2 sayang semoga mendapat sambutan yang lebih hangat daripada biasa (chewh pinjam ayat hot fm la pulok hihi)

17 Dis 2011 4:32:00 PTG

@✿Ummi Myra✿

nanti tolong promosikan di blog myra ya...tentang contest & giveaway ni

17 Dis 2011 4:32:00 PTG

@Ummi Hanie

tak sabar mennanti n3 dari hanie..

Catat Ulasan