NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Jumaat, Disember 23, 2011

Home » , , , , » Selepas 22 hari

Selepas 22 hari



Salam bahagia,


Biarlah gambar dan nombor sahaja yang berkata-kata...


mode saya :  Happy  dan 
harapan paling besar.. adalah... semoga Nuffnang sudi beri BE kat blog saya yang ini... 



Blog yang baru diaktifkan 22 hari..








Blog yang telah ditinggalkan 22 hari yang lalu..







masih ada 1 BE yang running di blog kakyong72.. terima kasih Nuffnang.. Grin



jemput memeriahkan contest & giveaway ibu sihat anak riang




salam kasih sayang,


Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
22 Comments
Comments

22 comments

23 Dis 2011, 1:02:00 PTG

Gudluck kakyong!!!!

23 Dis 2011, 1:12:00 PTG

banyaknya perubahan... ratus!! :) happykan kalau ada orang baca juga coretan kita..

23 Dis 2011, 1:17:00 PTG

kak yong nak tau rasie..sampai sekarang kite tak tahu BE tu ape hehehe

23 Dis 2011, 2:14:00 PTG

seronoknya tgk...sy ye blog belum smpi tahap mcm ni lagi, masih merangkak

23 Dis 2011, 4:30:00 PTG

dh tinggal 22 hari pun trafik still ado .. cayalah kkyong ;)

hanie pun baru brjinak2 dgn GA ni

23 Dis 2011, 4:44:00 PTG

satu perubahan yg mnarik..kan bagus klu naik je tak turun2 cam pokok galah tgii jer kan..kan..google kedeut tak huuuu...

23 Dis 2011, 4:45:00 PTG

tahniah semoga pas ni akan ada smgt lagi utk update blog hee..

23 Dis 2011, 5:23:00 PTG

bukan senang nak dapat BE kan.. lagi2 dari Nuff..
Best of luck dear

23 Dis 2011, 7:39:00 PTG

bagusnya kak yong lama tinggal blog pun still bleh maintain ya

24 Dis 2011, 10:50:00 PG

bagus kakyong.keep it up..

sy jarang amik endah tentang BE n apa2 je kt blog tu.sedar diri tak seberapa..:)

24 Dis 2011, 10:54:00 PG

@eus terima kasih eus.. kalo dapat BE seketul pun jadik lah... ;)

24 Dis 2011, 10:55:00 PG

@Nong Andy ya betul.. tapi memang kena rajin BW jugak.. sbb org baru nak kenal link ni.. ;)

24 Dis 2011, 10:56:00 PG

@Ummu Muhammad ada pasal iklan Nuff di blog kan.. cer buka dashboard Nuffnang.. ntah2 ade BE @ Pendapatan terumpuk..

24 Dis 2011, 10:56:00 PG

@Kimmie biasa jer ni Kimmie.. kalo betul setting template blog & daftar index di google & sure boleh..

24 Dis 2011, 12:59:00 PTG

hampir sebulan tak update pun masih ramai pengunjung
payah gak tu nak buat
seronok la macam tu

24 Dis 2011, 2:50:00 PTG

@Ummi Hanie Alhamdulillah, ada lah sikit2 n3 seo mcm resepi rendang dinding & isu pasal Olay & baju mengandung.. ;)

24 Dis 2011, 2:51:00 PTG

@suri kadang2 tu tak faham jugak.. bila ade pelawat & kita BW, rank tak naik2.. ntah lah.. google kedekut.. ntah lah, ari tu check backlink.. kosong jer.. hahahha... tingtong jugak kot..

25 Dis 2011, 11:42:00 PG

@suri Insya Allah... masih bersemangat nak update blog.. cuma masa utk BW jer yg agak terhad..

25 Dis 2011, 12:13:00 PTG

@Nur Misnan Ya betulll.. x tau lah nak ngorat Nuff camana utk dptkan BE..

25 Dis 2011, 12:14:00 PTG

@Anamarza mungkin ramai yg tak tahu lagi yg blog dah berpindah tangan.. hehhe.. selain tu ade lah sikit n3 yg mnjadi carian enjin..

25 Dis 2011, 12:17:00 PTG

@Puan Kutu check lah kat dashboard Nuffnang.. mana tahu ntah2 bersusun2 BE nya..

25 Dis 2011, 12:24:00 PTG

@tehr ada lah sikit2 n3 yg selalu mncari carian ramai... ;)

Catat Ulasan