NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Isnin, Mac 05, 2012

Home » , » Top komentar : Jan & Feb 2012

Top komentar : Jan & Feb 2012



Salam bahagia,


NI n3 malas nak tulis panjanga-panjang..


Terima kasih ya pada kawan-kawan yang sudi beramah-mesra di blog kakyong ni..






Terima kasih pada Puan Kutu, Ummi Hanie, Mama Yatie, ct rahani, Izan Ishak, cikpuanhady, kak NZA, Nong Andy (Mama Shinta), Yus, Anamarza, Kak Azatie, Dela dan Affieza.



oh ya.. kome dah support tak entri peserta contest ibu sihat anak riang... 


Insya Allah, sapa yang rajin komen bulan Mar 2012 ni saya sediakan sedikit insentif... apa hadiahnya??.. nanti cukup bulan saya umumkan..



salam kasih sayang,
.


Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
11 Comments
Comments

11 comments

5 Mac 2012, 10:51:00 PTG

eh peramahnya saya kakyong kan?hiks..

5 Mac 2012, 11:21:00 PTG

@Puan Kutu hahaha.. tu la, kakyong pun baru perasan 2 bulan berturut PK yg sapu bersih... :)

6 Mac 2012, 9:39:00 PG

wohh P.Kutu dah sapu tempatku..ahakss...xper,bagi can...ececehhh...

Hanie dua2 bulan di tangga ketiga... ;)

6 Mac 2012, 9:42:00 PG

wah kak yong pun dah nak kasi insentif ya? bagus jugak buat camtu ya, boleh dipertimbangkan nanti buat kat blog jugak

6 Mac 2012, 3:26:00 PTG

@Ummi Hanie tergugat sudah hanie.. ;)

tak per, hanie & puankutu memang rajin komen2.. konon2 ckp cuti berblog la, sibuk la.. tp sekali tgk.. nama dia juga naik.. hihikk..

6 Mac 2012, 3:28:00 PTG

@Anamarza sekadar penghargaan , dgn sedikit kemampuan yang ada.. hrp2 bukan nilai insentif yg mjadi ukuran.. hrpannya sampai bila2 tetap jd kawan...

7 Mac 2012, 10:59:00 PG

wah ramai betul yang ramah kat sini :D

8 Mac 2012, 9:18:00 PTG

@kakyong

eh kakyong baru perasan?sy lglah tak perasan langsung.kihkih..

8 Mac 2012, 9:19:00 PTG

@kakyong

sy klu cuti berblog pun lepas ty msti qado semula semua..sama kan kita hanie?hehe..

8 Mac 2012, 9:21:00 PTG

@Ummi Hanie

bagi chance tu ayat tak bley blah la hanie.keke..

22 Nov 2012, 11:36:00 PG

mcm mana nak buat top komentar tu ek. boleh bagi saya kod dia tak. kalau nak bagi just email to rohana.athmad@gmail.com ye. tq.

Catat Ulasan